- Hadde ikke trodd hun kom til å nå lenger enn meg

Pål Gunnar Mikkelsplass er stolt over konas innsats i «Mesternes mester». I kveld røk hun ut av konkurransen.

SEOGHØR.NO: Lørdag var det den tidligere langrennsstjernen Marit Mikkelsplass (49) som måtte pakke kofferten og forlate deltakerhuset til «Mesternes mester» på Middelhavsøya Sicilia.

Kun uker før var det ektemannen Pål Gunnar Mikkelsplass (53) sin tur til å forlate konkurransen, noe som kom som en overraskelse for ham.

- Jeg synes selv at jeg røk ut litt for tidlig, sier Pål Grunnar til Se og Hør, da vi møtte ham sammen med kona etter at de begge var utslått.

Selv om Pål Gunnar er kjent under navnet «Bromma-ekspressen», grunnet hans hurtige tempo som langrennsløper, klarte fremdeles kona å komme et stykke lenger enn ham i konkurransen.

- Marit var kjempeflink! Jeg er veldig stolt over at hun ble lenger enn meg. Det hadde jeg ikke trodd, sier han med et smil.

Saken fortsetter etter bildet

TØFF KONKURRANSE: Programleder Dag Erik Pedersen sammen med de 11 deltagerne i den sjette sesongen av Mesternes mester. Fra venstre: Langrennsløper Pål Gunnar Mikkelsplass, kickbokser Mette Solli, skiskytter Frode Andresen, svømmer Aleksander Hetland, fotballspiller Mini Jacobsen, kiter Kari Schibevaag, skihopper Lars Bystøl, skiskytter Tora Berger, fotballspiller Harald Martin Brattbakk, syklist Monica Valen og langrennsløper Marit Mikkelsplass.  Foto: Roy Darvik/NRK
TØFF KONKURRANSE: Programleder Dag Erik Pedersen sammen med de 11 deltagerne i den sjette sesongen av Mesternes mester. Fra venstre: Langrennsløper Pål Gunnar Mikkelsplass, kickbokser Mette Solli, skiskytter Frode Andresen, svømmer Aleksander Hetland, fotballspiller Mini Jacobsen, kiter Kari Schibevaag, skihopper Lars Bystøl, skiskytter Tora Berger, fotballspiller Harald Martin Brattbakk, syklist Monica Valen og langrennsløper Marit Mikkelsplass. Foto: Roy Darvik/NRK Vis mer

Påvirket hverandre

Marit og Pål Gunnar har barna Marte (11) og Kristen (15) sammen, og langrennsparet er glad for at de fikk dele «Mesternes mester» med hverandre. 

- Vi var litt synkrone på øvelsene. Hvis Pål Gunnar slapp taket, gjorde jeg det også. Man mistet litt av konsentrasjonen. Men alt i alt var det bare positivt å være med sammen, sier Marit.

Ekteparet har tidligere innrømmet til Se og Hør at de hadde en liten hemmelig allianse i konkurransen.

- Vi kan vel si at vi hadde en avtale på turen. Hvis den ene kom sist og måtte velge ut en til «natttest», så kom vi ikke til å velge hverandre, sa Pål Gunnar.

- Vi hadde nok en fordel før de andre ble veldig godt kjent fordi vi kunne stole på hverandre og dele litt, istemte Marit.

LES OGSÅ: Avslører hva han elsker mest ved kjæresten