KAMPANJE MOT NETTHETS: Kari Traa (midten) lanserer kampanjen NoTrollCanBreakMe. Her med håndballspiller Anja Hammerseng-Edin og tidligere X Factor-deltager Annsofi Pettersen, som også har opplevd hets og mobbing på nettet. Foto: Se og Hør
KAMPANJE MOT NETTHETS: Kari Traa (midten) lanserer kampanjen NoTrollCanBreakMe. Her med håndballspiller Anja Hammerseng-Edin og tidligere X Factor-deltager Annsofi Pettersen, som også har opplevd hets og mobbing på nettet. Foto: Se og HørVis mer

- Hadde ikke taklet det som 18-åring

Kari Traa er glad det ikke var sosiale medier da hun vokste opp.

SEOGHØR.NO: OL-heltinnen og klesgründeren Kari Traa (41) er en engasjert dame. Akkurat nå er det hennes egen kampanje mot netthets og nett-troll som får fristilstjernens fulle oppmerksomhet.

Sammen med blant andre håndballspiller Anja Hammerseng-Edin (32) lanserte hun i forrige uke kampanjen #notrollcanbreakme på KavaKava i Oslo.

- Det viktigste med denne kampanjen er at vi kan vise at jenter kan stå sammen og «backe» hverandre opp. At vi ikke finner oss i all den negative oppmerksomheten vi ofte får om vi stikker ut haka, forteller Kari engasjert til Seoghør.no.

Den tidligere kulekjøreren forklarer at hun ikke har opplevd verre ting enn at noen mener hun har stygg stemme. Dessuten fikk hun kritikk den gang hun valgte å hoppe i fallskjerm, mens hun var gravid.

AKTIV: Traa har gjort seg bemerket som landets beste kvinnelige fristilkjører.
AKTIV: Traa har gjort seg bemerket som landets beste kvinnelige fristilkjører. Vis mer

Saken fortsetter under bildet.


Likevel er Kari glad for at det ikke fantes sosiale medier da hun vokste opp.

- Jeg tror nok jeg hadde taklet det relativt dårlig om internett og sosiale medier hadde vært oppfunnet da jeg vokste opp. Jeg hadde nok ikke likt det som 18-åring, sier hun.

Se kampenjevideoen her:


LES OGSÅ: - Her siger alt på feil plass