Sarah Grünewald:

- Hadde ikke sex

Den danske programlederen avslører grunnen til skilsmissen.

SKILT: Den danske programlederen Sarah Grünewald avslører hvorfor hun skilte seg fra ektemannen. Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix / NTB
SKILT: Den danske programlederen Sarah Grünewald avslører hvorfor hun skilte seg fra ektemannen. Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske programlederen, modellen og skuespilleren Sarah Grünewald (37) har de siste årene gjort stor suksess som Danmarks svar på Kathrine Moholt (47).

Hun er nemlig programleder for den danske versjonen av «Skal vi danse», «Vild med dans».

Til tross for at hun helg etter helg har smilt stort på TV-skjermen, har ikke privatlivet vært like lett. For to år siden, i 2019, ble hun nemlig skilt fra ektemannen Rasmus Backhaus. Da hadde paret vært gift siden 2014.

Nå åpner 37-åringen seg om den vonde skilsmissen i podkasten «Skiftet» med Flemming Møldrup. Der avslører hun også en rekke intime detaljer.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Gode venner

I podkasten forteller nemlig programlederen blant annet at vennskapet hun hadde med den daværende ektemannen, førte til at de verken kysset
eller hadde sex mot slutten av sitt fem år lange ekteskap.

- Forholdet var aldri basert på ivrig lidenskap, men på en grunnleggende kjærlighet for hverandre som mennesker, forteller hun, ifølge BT.

Da den fysiske delen av forholdet forsvant, ble det imidlertid for mye for 37-åringen. Hun ønsket ikke å nøye seg med å bare være venn med ektemannen sin.

Hun forteller nemlig videre at det var møtet med en annen mann som fikk henne til å innse at ekteskapet var over.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Trist

Programlederen hevder at hun fortalte ektemannen Rasmus at hun var tiltrukket av en annen mann. Reaksjonen hans skal imidlertid ha sjokkert henne.

Ifølge henne selv skal han nemlig ha svart at så lenge hun kom hjem etterpå, så kunne hun gjerne gå ut og møte den andre mannen.

- Det var på en måte enormt søtt av ham, men det var også veldig, veldig trist, sier hun.

Hun påpeker videre at hun i dag har svært dårlig samvittighet for hvordan hun oppførte seg etter at parets felles sønn, Luis, kom til verden i 2016. 37-åringen var sjelden hjemme - fordi hun søkte etter en fysisk bekreftelse hun ikke fikk fra sin egen ektemann.

RIV I HJERTET: I Senkveld fortalte Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

- Jeg trengte kjærlighet og omfavnelse, så jeg søkte det hos venner og venninner. Det førte til at jeg ikke var så mye hjemme, fordi jeg var ute og festet og hadde mange avtaler.

«Vil med dans»-programlederen er i dag godt gift med musikeren Benjamin Kaniewski.

- For lite sex

Dette er faktisk ikke første gang Grünewald har åpnet seg om sitt eget sexliv med Rasmus Backhaus. Da hun var gjest i podkasten «Farmænd» i 2017, avslørte hun ifølge danske Se og Hør at sexlivet fikk en nedtur etter at hun ble mamma.

- Det ble litt for lite sex hjemme, sa hun den gang.

Hun påpekte samtidig overfor danske Se og Hør at nedturen kun var av det midlertidige slaget, og at paret var «friskmeldt» etter duppen. Dét til tross for at hun i dag avslører at det faktisk var et problem.

- Jeg har hørt at det samme har skjedd med mange andre og det er jo helt normalt. Men nå klager jeg i hvert fall ikke, la hun til.

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Derfor er hun singel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer