Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen:

- Hadde ikke sett for meg at jeg skulle bli forlovet som 23-åring

Det nyforlovede paret gleder seg til hva det nye året har å by på.

STRÅLTE SAMMEN: Skistjerne Tiril Sjåstad Christiansen sammen med forloveden Stian Lauritzen under lørdagens Idrettsgalla i Stavanger. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
STRÅLTE SAMMEN: Skistjerne Tiril Sjåstad Christiansen sammen med forloveden Stian Lauritzen under lørdagens Idrettsgalla i Stavanger. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Lørdag kveld gikk den storslåtte Idrettsgallaen av stabelen i Stavanger, og på den røde løperen dukket flere idrettshelter og kjente fjes opp, blant dem var det nyforlovede paret Tiril Sjåstad Christiansen (23) og Stian Lauritzen (30).

Det var i begynnelsen av desember at paret delte nyheten om at de hadde forlovet seg, i et innlegg på begges Instagram-profil.

Venter på nytt hus

Da Se og Hør tok en prat med de to turtelduene på Idrettsgallaen, kunne de fortelle at det er veldig stas å være nyforlovet.

- Det har vært veldig koselig, og det er veldig stas. Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle bli forlovet i en alder av 23, hvis noen hadde spurt meg for fem år siden. Så det synes jeg er veldig hyggelig og vi venter på nytt hus så det er mye gøy som skjer, fortalte Tiril til Se og Hør.

Paret er allerede godt etablerte med både hund, bil og snart et hus, men å stifte familie venter de litt med.

- Nå har vi hund, bil og hus så vi får vente med resten. Vi har det veldig greit nå, fortalte Stian.

På spørsmål om hva han legger i resten, svarte Stian:

- Vi må jo ha en familie etter hvert, men det er mange andre ting som skal skje før det.

Paret fortalte videre at de skal storkose seg sammen i 2019 og at de har lagt flere planer.

- Vi skal gjøre masse gøy, vi skal reise på mye kule turer, og vi skal lage mye god mat. Vi skal også flytte inn i nytt hus, det blir bra, sa Tiril.

- Ja så må vi jo finne et sted å gifte oss, la Stian til.

- Ja vi skal jo planlegge bryllup, herregud, jeg elsker å planlegge, svarte Tiril.

Videre kunne paret avsløre at de allerede har begynt på bryllupsplanleggingen, men at de enda ikke har fått fastslått stedet hvor bryllupet skal være. Når de skal gifte seg har de derimot full kontroll på.

- Bryllupet blir i 2020, avslørte Tiril.

Var i sjokk

Frieriet fant sted 7.desember, og begynte som en kalendergave fra Stian til skistjernen.

- Jeg fatter det ikke helt, han lurte meg trill rundt, fortalte Tiril til Se og Hør etter at nyheten om forlovelsen hadde blitt avslørt.

- Han ga meg først en liten gave som var en kalendergave med en pakke Love Hearts, Pez-godteri med Superwoman og lommetørkler. Jeg synes det var så koselig og begynte nesten å gråte, sa hun og fortsatte:

- Da tok han tak i meg og gikk ned på kne. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine og måtte nesten holde meg fast.

Som tidligere nevnt skal bryllupet finne sted i 2020, men paret har enda ikke avslørt noen dato.

- Det som er litt morsomt er at da vi ble sammen så tullet vi med at vi skulle gifte oss 7. eller 8. august 2020, og nå kan det jo faktisk skje, sa Tiril til Se og Hør i desember.

Tallet syv er nemlig Tirils favorittall, men hvilken av de to det blir, og om det blir en av de, har de foreløpig ikke bestemt.

GLADLAKS: Her poserer Tiril med bronsjemedaljen etter å ha kommet på en tredjeplass i ski big air for kvinner under X Games på fornebu i fjor. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
GLADLAKS: Her poserer Tiril med bronsjemedaljen etter å ha kommet på en tredjeplass i ski big air for kvinner under X Games på fornebu i fjor. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer

Møttes gjennom snowboardlandslaget

Det var i oktober 2017 at den glade nyheten om at Tiril og Dag Otto Lauritzens sønn, Stian Lauritzen hadde funnet kjærligheten.

Det unge ski-talentet har gjennom en rekke konkurranser imponert med sine ferdigheter, og har blant annet vunnet X Games på hjemmebane i 2016.

Det var TV 2 som først omtalte saken om at Tiril hadde funnet lykken med Stian, og at de to møttes gjennom snowboardlandslaget, hvor Stian jobber som osteopat.

ØVERST PÅ PALLEN: Tiril Sjåstad Christiansen kjørte inn til X Games-gull i Big Air-konkurransen i 2016. Video: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer Vis mer

Tiril innrømmet den gang overfor nettstedet at det føltes ut som at de hadde vært sammen i ti år - selv forklarte hun at de hadde vært et par i fire måneder.

- Han falt pladask. Han sier jeg lurte han trill rundt. Jeg er kanskje litt enig i det, sa skistjernen til nettstedet den gang.

LES OGSÅ: Her går det nesten galt for Dag Otto