- Hadde ikke regnet med at jeg kom til å bli så sjalu

Siri Anita Slettemyr forteller til Seoghør.no at TV-sjekkingen var intens.

SJALUSI: Siri Anita Slettmyr (øverst t.h.) merket at hun ble sjalu på de andre frierne Anita , Stine  og Lene under oppholdet på gården til bonde , Lars Tomas Sletten Kapelrud. Foto: TV 2
SJALUSI: Siri Anita Slettmyr (øverst t.h.) merket at hun ble sjalu på de andre frierne Anita , Stine og Lene under oppholdet på gården til bonde , Lars Tomas Sletten Kapelrud. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag flyttet bøndenes friere inn på gårdene for å bli bedre kjent med drømmebonden. Det ser ut til å være en god tone mellom frierne, men ikke alt går lett for seg når flere konkurrerer om en manns gunst.

Til Seoghør.no forteller frier Siri Anita Slettemyr at dating-perioden var overraskende intens:

- Jeg hadde ikke regnet med at sjalusien skulle komme så fort. Jeg ville jo gjerne bli bedre kjent med han, men jeg kjente mer på sjalusi-følelsene enn det jeg hadde regnet med. Det var en intens periode.

Den første dagen på gården tar bonde Lars Tomas Sletten Kapelrud med seg sine fire friere på fisketur. Anita Bjøru vant fiskekonkurransen, og fikk dermed tilbringe litt ekstra tid med bonden - noe som ikke falt i god jord hos de andre damene.

- Plutselig ble jeg klar over at vi skulle konkurrere om tiden hans. Jeg ble sjalu da Anita fikk alenetid med Lars Tomas, for minuttene alene med ham er dyrebare, sier hun videre.

- Gjorde du noe ekstra for å få alenetid med Lars Tomas utenfor konkurransene?

- Jeg er ikke av typen som liker å stikke kjepper i hjulene på andre, så for meg var det viktig å være rettferdig mot de andre jentene også. Men man måtte bare lære seg å bruke tiden sin godt - for det er jo ikke en vanlig situasjon når man skal finne seg kjæreste at man deler ham med tre andre jenter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer