Sophie Elise:

- Hadde ikke oversikt over hva jeg tjente

Kommer med oppsiktsvekkende detaljer i nytt intervju.

LETTER PÅ SLØRET: Influenseren forteller at hun alltid har tenkt at hun kom til å bli kjent. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LETTER PÅ SLØRET: Influenseren forteller at hun alltid har tenkt at hun kom til å bli kjent. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I podkasten «Uautorisert biografi» inviterer programleder Levi Try (24) kjente og kjære fjes inn til en ærlig prat, hvor han skal dissekere livet i det han mener er deres uautoriserte biografi.

I ukens episode er det selveste Sophie Elise Isachsen (28) som er gjest, og der snakker hun om de tidligere bloggårene og deler åpenhjertig om hvordan det var å sikte mot stjernene i ung alder.

VILLE MINNER OG SKANDALER: Kjendisene delte sine villeste minner da vi møtte dem på Aschehougs hagefest. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Isachsen innrømmer at hun alltid har hatt en følelse av hun kom til å bli kjent, men var usikker på hvordan det skulle foregå. Ikke var hun et skuespillertalent og ikke var hun en stødig vokalist.

Redningen ble bloggen og sosiale medier, og den da 16 år gamle jenta som la ut sitt første innlegg for over ti år siden, er nå en av Norges mest innflytelsesrike kvinner.

Hadde øynene på førsteplassen

- Da jeg startet bloggen, visste jeg at dette skulle bli min karriere. Men jeg måtte finne ut hva som kunne skille meg fra de andre. Jeg klarte å holde den barbiegreia, men samtidig noe annet som folk ikke klarte å gripe helt. Alle har jo åpenbart noen ting som skiller dem fra alle andre, men man må finne ut hvordan man kan spille på det.

Isachsen legger til at hun i starten hadde som mål å få utbetalt topplønn på Blogg.no, som på daværende tidspunkt lå på anslagsvis 12.000 kroner.

KRYPTISK: Influenser Sophie Elise Isachsen er «definitivt ikke singel» - det forteller hun på magasinet Subjekt sin fest 13. desember. Reporter: Anita Kristiansen/Dagbladet Vis mer

Etter at det begynte å gå bra, hevder hun at hun kunne tjene opp mot 70-80 000 kroner på gode måneder hjemme på pikerommet hos foreldrene.

Hun er derimot raskt ute med å påpeke at hun slett ikke benyttet seg av den summen, og forteller til Try at hun fikk utbetalt en moderat sum i lommepenger ettersom hun hadde etterlatt ansvaret om å administrere økonomien sin til faren.

- Jeg hadde den samme løsningen med pappa da som jeg har nå - han gir meg lønn. Jeg hadde ikke en fullstendig oversikt over hva jeg tjente, sier hun lattermildt.

Kjæreste med kjendissønn

Både Try og Isachsen har begge vært gjennom offentlige forhold og offentlige brudd, henholdsvis med influenser Øyunn Krogh (26) og Kasper Kristoffersen.

Selv om Try har holdt kortene tett til brystet hva gjelder nye romantiske relasjoner, skal Isachsen trolig fortsatt være involvert med Ludvig Schanke Blunck. Det var under Aschehougs årlige hagefest i fjor at Isachsen ble sett sammen med Blunck for første gang.

GIKK FEIL: Influenser Sophie Elise Isachsen var på plass på den røde løperen før åpningen av Petter Stordalens nye hotell, Sommerro, på Solli plass. Der delte hun sin verste hotellhistorie. Video: Luna Lea. Vis mer

Under hagefesten ble duoen observert og fotografert sammen i hete omfavnelser, blant annet mens de kysset hverandre åpenlyst.

I forkant hadde hun delt flere kryptiske hint i sosiale medier om at hun dater, og avslørte til Se og Hør at hun hadde med seg sin nye flamme på hagefesten.

Isachsen har tidligere vært koblet til «Farmen kjendis»-deltakeren Isak Dreyer (28). De to fant tonen under innspilling, men i etterkant var realityprofilenes romantiske relasjon av og på.

Levi Try stiller influenseren litt til veggs, og spør henne om hvor mange kjærester hun egentlig har hatt, hvorpå Isachsen først svarer at det er et definisjonsspørsmål, og at hun anser et forhold som «reelt» når man har truffet hverandres foreldre.

HJEMME HOS: I «Bjuda På» åpner et knippe kjendiser dørene for det de tror er en helt vanlig house tour. De vet ingenting om at gjestene deres, gjengen fra Rød Løper, har skumle planer. Vis mer

- Jeg har vel hatt ti ordentlige kjærester. Og jeg har lært mange fine ting - hvorpå det viktigste er hvordan jeg vil behandle andre og hvilken kjæreste jeg ønsker å være. De som ikke har vært i et forhold, er dårligere på å ta selvkritikk, mye dårligere på å krangle, og jeg tror man blir et bedre medmenneske av å ha kjæreste, sier hun avslutningsvis til Try.

Se og Hør har vært i kontakt med Sophie Elise Isachsen, som ikke har noen ytterligere kommentarer utover det som blir sagt i podkasten.

LES OGSÅ: Slår tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer