«Kompani Lauritzen»:

- Hadde ikke mer å gi

Den utslåtte deltakeren i «Kompani Lauritzen» ville hjem allerede før dimmekamp.

«KOMPANI LAURITZEN»: Mayoo Indiran forteller om ukas dimmekamp. Reporter: Celina Morken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Konkurransen begynner for alvor å tilspisse seg i årets «Kompani Lauritzen», og lørdag kveld var det duket for nok en dimmekamp, og enda en kjendis måtte forlate kompaniet.

Etter å ha vært gjennom flere øvelser som skulle teste deltakernes evne til å holde fokus. Til slutt var det Dennis Siva Lie (28) og Mayoo Indiran (31) som havnet nederst på poenglisten, og dermed måtte ut i dimmekamp.

I FARE: Mayoo Indiran og Dennis Siva Lie havnet nederst på poenglista og måtte dermed ut i dimmekamp. Foto: Matti Bernitz/TV 2
I FARE: Mayoo Indiran og Dennis Siva Lie havnet nederst på poenglista og måtte dermed ut i dimmekamp. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

Lie og Indiran kjempet i et spill som mange trolig kjenner fra barndommen - nemlig memo. De skulle plukke ut like brikker, og fikk et stikk for hvert par de klarte å samle. Lie dro tidlig ifra, og da det sto 5-1 til ham ble det klart at han var vinneren, og dermed fikk returnere til resten av gjengen.

For Indirans del endte det der, og han måtte sette kursen hjemover.

MISFORSTÅELSE: Da Dennis Siva Lie var korporal inne på «Kompani Lauritzen» skjedde det noe som førte til at produksjonen måtte beklage seg. Video: TV 2. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Ikke mer å gi

- Den siste dagen min var veldig slitsom. Jeg tror jeg hadde vært våken i 37 timer, og jeg er vant til å ta powernap nesten hver dag. Søvn er så viktig for meg, forteller Indiran til Se og Hør.

Sammen med resten av de andre deltakerne hadde han blant annet vært innom øvelsen «Bobs hule» hvor de skulle kjempe mot såkalte «bober», samt prøve å unngå fellene som var satt opp. Øvelsen gikk på tid, og Indiran var den som brukte lengst tid på å gjennomføre.

«KOMPANI LAURITZEN»: Visse ting ble en utfordring for Tone Damli de første ukene av innspillingen. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

- Da jeg var ferdig i «Bobs hule» så skjønte jeg at det var game over for min del. Jeg hadde dummet meg ut, men jeg var så klar for å dra hjem, allerede før den øvelsen også. Jeg var veldig der at jeg tenkte «vet du hva, jeg orker ikke dette mer».

31-åringen innrømmer at han før dimmekampen var klar overfor sin motstander at dette kom til å gå veien for han.

- Jeg sa til Dennis at «vi går ut dit, du fullfører og jeg drar hjem». Jeg ville hjem til kjæresten, ler den utslåtte deltakeren.

VANT: Dennis Siva Lie samlet flest stikk og vant dermed dimmekampen mot Mayoo Indiran. Foto: Matti Bernitz/TV 2
VANT: Dennis Siva Lie samlet flest stikk og vant dermed dimmekampen mot Mayoo Indiran. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

- Han ville jeg skulle gi ham kamp, men helt ærlig jeg hadde ikke mer å gi. Jeg var sikker på at jeg måtte til legen fordi jeg tror jeg var skikkelig dårlig. Jeg fant jo ut i ettertid at jeg hadde bihulebetennelse og ødelagt menisk.

Han forklarer at sykdommen kom av viruset som spredte seg i leiren, og gjorde en etter en syke. Indiran har også kronisk bihulebetennelse, og forteller at hver gang han blir syk eller forkjøla så får han også bihulebetennelse.

Stort savn

Indiran trekker seg imidlertid ikke fra konkurransen, men innrømmer at han ikke ga noen særlig innsats heller.

- Jeg prøvde ikke (å vinne dimmekampen journ.anm.). Jeg ville bare fullføre, så jeg prøvde å late som, men jeg var ferdig allerede før den konkurransen.

SKRYT: Mayoo Indiran fikk skryt av oberst Dag Otto Lauritzen for sin innsats i «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz/TV 2
SKRYT: Mayoo Indiran fikk skryt av oberst Dag Otto Lauritzen for sin innsats i «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

Han legger imidlertid ikke skjul på at det var veldig godt å endelig komme seg hjem til kjæresten.

- Det var utrolig digg, jeg hadde savnet henne masse. Jeg var så ødelagt og trengte nærhet og kjærlighet, og det å komme hjem og bli tatt vare på hadde jeg virkelig savnet. Så det var veldig godt.

I tillegg til kjærestetid og hygge, ventet også flere besøk hos fysioterapeut.

- Jeg har slitt med nakkemusklene etter å ha båret så tung sekk, så fysioterapeutene har tjent godt på meg og dagen, ler han avslutningsvis.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer