- Hadde ikke klart meg uten Jan Erik

Per Kristian Foss snakker ut om det skremmende hjerneslaget.

GOD STØTTE: Etter at Høyre-politiker Per-Kristian Foss (t.h) fikk hjerneslag i vinter, har ektemann Jan Erik Knarbakk, administrerende direktør i Schibsted Forlag, vært en uvurderlig støtte. Her er ekteparet avbildet sammen under nobelbanketten på G Foto: NTB scanpix
GOD STØTTE: Etter at Høyre-politiker Per-Kristian Foss (t.h) fikk hjerneslag i vinter, har ektemann Jan Erik Knarbakk, administrerende direktør i Schibsted Forlag, vært en uvurderlig støtte. Her er ekteparet avbildet sammen under nobelbanketten på G Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mars avslørte Høyre-politiker Per-Kristian Foss (61) at han 3. januar i år ble rammet av et hjerneslag.

Selv om han ikke kjente noen fysisk smerte som følge av slaget, ble han svært rystet og redd i etterkant. Overfor Se og Hør Weekend omtaler han episoden som det mest dramatiske han har opplevd.

- Jeg ble veldig engstelig i vinter da jeg fikk slag. Det er første gang i livet jeg ble ordentlig syk. Legene gir meg gode råd og topp behandling, og nå har jeg kommet meg over det meste av angsten, forteller Høyre-toppen.


Det var ektemannen Jan Erik Knarbakk (59) som først oppdaget at noe var galt, da 61-åringen begynte å snakke utydelig. Politikeren understreker at mannen har vært en kjempegod støtte i månedene etter hjerneslaget.

- Han har fått meg til ikke å være selvmedlidende. Jan Erik er en skulder å gråte på og en inspirasjon. Uten ham hadde jeg ikke klart meg, sier han åpenhjertig til Se og Hør Weekend.

Les hele det personlige intervjuet med Per-Kristian Foss i denne ukens Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Clooneys eks tilbake hos Steve-O

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer