ANSVARLIG: Komiker Sigrid Bonde Tusvik har forandret syn på ting etter at hun selv ble mamma.  Foto: Erlend Haugen/Se og Hør
ANSVARLIG: Komiker Sigrid Bonde Tusvik har forandret syn på ting etter at hun selv ble mamma. Foto: Erlend Haugen/Se og HørVis mer

- Hadde ikke kjøpt det til datteren min

I P3-programmet «Og jeg bare... og han bare...» gjorde Sigrid Bonde Tusvik noe hun ikke ville gjort i dag.

SEOGHØR.NO: I 2007 hadde «Torsdag kveld fra Nydalen»-komiker Sigrid Bonde Tusvik (33) daglige sendinger på P3 med programmet «Og jeg bare... og han bare...».

Sammen med kollega Trine Sollie tok de for seg aktuelle temaer som berørte ungdommen.

I showet testet radio-duoen grenser og Sigrid innrømmer overfor Seoghør.no at de kanskje gikk litt langt noen ganger.

- Trine Sollie og jeg kjøpte øl til mindreårig i programmet. Det husker jeg veldig godt. Man er litt avhengig av rampete folk. Men er du glad i barna dine, så kjøper du ikke alkohol til dem, sier hun.

KOLLEGAER: Både Mona B. Riise og Sigrid Bonde Tusvik har hatt stor suksess i radiokanalen P3.  Foto: Erlend Haugen/Se og Hør
KOLLEGAER: Både Mona B. Riise og Sigrid Bonde Tusvik har hatt stor suksess i radiokanalen P3. Foto: Erlend Haugen/Se og Hør Vis mer

I dag er Sigrid forlovet og i april fikk hun datteren Jenny sammen med samboeren Martin Jøndahl (33).

- Jeg hadde aldri kjøpt alkohol til min datter, påpeker hun.

Festivalmoro. «Stjernekamp»-dommer Mona B. Riise (41) startet også sin karriere i P3.

Hun begynte som researcher for Anne Lindmo og Christine Koht i "Mamarazzi". Siden fikk hun og to andre researchere sitt eget program - kalt "Pullover".

 - For "Pullover" reiste jeg et år til en gedigen 60-tallsfestival i Benidorm i Spania. Derfra rapporterte jeg direkte hver dag i én uke. Festivalen var fantastisk - flere tusen mennesker fra hele verden var samlet for å dyrke 60-tallet, sier hun til Seoghør.no og legger til:

- Jeg intervjuet alt fra menn i smale 60-tallsdresser til folk som gjennomførte hele festivalen i toga-kostyme. Sannsynligvis den beste uka jeg har hatt som reporter.

NRK P3 feirer i høst 20 årsjubileum. I denne serien deler tidligere og nåværende programledere sine sterkeste P3-minner med Seoghør.no.

LES OGSÅ: Dro fram stigespill på nachspiel