- Hadde ikke hjerte til en mindre utringning

Hanne Sørvaag var aldri i tvil om kjolevalget.

DRO DEN NED: - Når jeg prøvde kjolen hadde det seg sånn at hvis jeg dro den opp ble den for kort, mens den ble veldig utringet når jeg dro den ned. Jeg valgte det siste, forteller Hanne Sørvaag til Seher.no. Foto: Scanpix
DRO DEN NED: - Når jeg prøvde kjolen hadde det seg sånn at hvis jeg dro den opp ble den for kort, mens den ble veldig utringet når jeg dro den ned. Jeg valgte det siste, forteller Hanne Sørvaag til Seher.no. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO:  Hanne Sørvaag (31) var sammen med popgruppa Babel Fish et av bidragene som tok seg videre fra MGPs delfinale i Florø. Dermed er Sørvaag en av dem som står på scenen under den store finalen i Oslo Spektrum kommende helg.

Men den vakre 31-åringen har vekket oppmerksomhet for mer enn bare musikken de siste ukene. Under delfinalen i Florø hadde hun nemlig på seg en meget utringet kjole, og til Seher.no etter showet innrømmet hun også at hun kanskje viste litt mye pupp.

Under finale-showet i Oslo Spektrum har Sørvaag valgt å ha på seg nøyaktig den samme kjolen. Grunnen er såre enkel, avslører hun til Seher.no.
 
- Når man er med i Melodi Grand Prix er det bare artig å bruke litt ekstra virkemidler.

- Når jeg prøvde kjolen hadde det seg sånn at hvis jeg dro den opp ble den for kort, mens den ble veldig utringet når jeg dro den ned. Jeg valgte det siste. Mormoren min sa også at den var kjempefin. Jeg måtte jo velge det som hadde litt frontparti, sier MGP-artisten til Seher.no.

Sørvaag bruker sterke ord for å beskrive hvorfor hun ikke ville velge en annen kjole til finaleshowet.

- Jeg bruker den samme kjolen fordi den funket bra. I MGP er det jo egentlig litt sånn at det fungerer på samme måte om folk liker låta eller utringningen. Jeg hadde ikke hjerte til en mindre utringning etter reaksjonene jeg fikk etter delfinalen, smiler hun.

Tirsdag ble det kjent at Hanne Sørvaag er sist ut av artistene i finalen, der det omsider skal bestemmes hvem som blir Norges neste Eurpovision-håp. Det er Stavanger-jenta meget tilfreds med.

- Det er kjempebra, det er tross alt en ettertraktet situasjon å synge sist. Det kan bli en fin avslutning, mener den blide 31-åringen, som ikke ennå har rukket å bli skikkelig nervøs.

- Foreløpig er nervene i sjakk. Men det kommer nok på lørdag, sier hun til Seher.no.

Hanne Sørvaag fremfører låta «You're like a Melody» i MGP-sirkuset.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Lover like dyp utringning i finalen