Kate Winslet:

- Hadde ikke fortjent det i mine øyne

Etter suksessen med «Titanic» valgte Hollywood-stjernen å ta et steg tilbake. Nå forklarer hun hvorfor.

VAR REDD: Den britiske skuespilleren Kate Winslet innrømmer at hun var redd for Hollywood etter suksessen med «Titanic». Her avbildet med Leonardo DiCaprio i filmen fra 1997. Foto: 20th Century Fox / Paramount / Kobal / REX
VAR REDD: Den britiske skuespilleren Kate Winslet innrømmer at hun var redd for Hollywood etter suksessen med «Titanic». Her avbildet med Leonardo DiCaprio i filmen fra 1997. Foto: 20th Century Fox / Paramount / Kobal / REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 1997 kom den amerikanske drama- og katastrofefilmen «Titanic». Den prisbelønte filmen er et av USAs største romantiske dramaer, og de fleste har nok et forhold til den på et eller annet vis.

I hovedrollene var en ung Leonardo DiCaprio (46) og britiske Kate Winslet (45) som Jack og Rose - to personer fra ulike samfunnsklasser som forelsket seg på passasjerskipet Titanics jomfrutur i april 1912.

Filmen vant elleve Oscar-priser i 1998, og selv om Winslet ikke vant, ble hun likevel nominert som beste kvinnelige skuespiller for sin tolkning av rollen som den rødhårede, vakre Rose.

«Titanic» gjorde den britiske skuespilleren til en stjerne over natten, men nå viser det seg at ikke alt var en dans på roser til tross for den enorme suksessen.

Var redd for Hollywood

Under et panel for Los Angeles Times i selskap med Michelle Pfeiffer (62), Rashida Jones (44) og Vanessa Kirby (32), kommer de inn på tiden etter «Titanic». Av de andre får Winslet spørsmål om hvordan det var å gå fra å være en relativt ukjent skuespiller til å navigere i Hollywood.

Den britiske skuespilleren forklarer at hun på tidspunktet ble plaget av følelsen om at hun ikke hørte hjemme i Hollywood.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer