Katarina Flatland:

- Hadde ikke fortalt det til noen

Kun én annen deltaker og pappa Hallvard fikk vite at TV-profilen hadde baby i magen da TV 2s nye storsatsning tok til.

VENTER BABY: Katarina Flatland er gravid med termin om under to måneder. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
VENTER BABY: Katarina Flatland er gravid med termin om under to måneder. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I starten av mai kunne programleder Katarina Flatland (32) og ektemannen Harald Dobloug (33) røpe at de venter barn nummer to.

Det gjorde de i podkasten sin «Åpen journal» - på et tidspunkt da Flatland allerede var fire måneder på vei.

Nesten to måneder før det igjen var den kjente TV-profilen én av 20 deltakere som medvirket i innspillingen av TV 2s nye storsatsning «Forræder» - et program som ledes av Mads Hansen, og som har premiere førstkommende fredag.

INFLUENSER: Katarina Flatland er både programleder, podkaster og lege, men blogging lot hun ligge på hyllen. Reporter: Anniken Aronsen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Følte meg dårlig

Forrige uke møtte Se og Hør flere av deltakerne, deriblant nettopp Flatland. Hun røper at hun var ti uker på vei da «Forræder»-innspillingen gikk i gang.

- Ja, jeg var gravid i tiende uke under innspillingen, og hadde ikke fortalt det til noen. Jeg følte meg ganske dårlig, og det å være hormonell og å være en del av denne produksjonen oppå det... Det anbefaler jeg ingen. Til slutt fortalte jeg det til én av de andre deltakerne, sier Flatland.

Hun sikter ikke til sin egen far, Hallvard Flatland (65), som også medvirker i programmet. Overfor Se og Hør bekrefter han at han også visste at datteren var gravid på det tidspunktet.

LYKKELIG PAR: Katarina Flatland og Harald Dobloug venter sitt andre barn sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LYKKELIG PAR: Katarina Flatland og Harald Dobloug venter sitt andre barn sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Sprekkeferdig

Nå er det under to måneder til termin. Og Flatland kan nesten ikke vente til babyen kommer til verden.

- Det går greit om dagen, men jeg føler at jeg vagger av sted. Jeg er ganske så sprekkeferdig, egentlig - med baby i magen. Det er nesten fælt å si, men jeg begynner å bli klar for å føde nå, bedyrer hun med et smil.

TØFF PÅKJENNING: Flere av «Forræder»-deltakerne lot seg sjokkere av hvor psykisk tøft det var å være en del av programmet. Foto: TV 2
TØFF PÅKJENNING: Flere av «Forræder»-deltakerne lot seg sjokkere av hvor psykisk tøft det var å være en del av programmet. Foto: TV 2 Vis mer

32-åringen innrømmer at hun har hatt store plager under sitt andre svangerskap.

- Det har vært dritt for å være ærlig. Det har vært et tøft svangerskap. Forrige gang var det nydelig, da elsket jeg å være gravid. Sånn har det absolutt ikke vært denne gangen.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug delte klipp fra fødestua i en episode av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Programlederen fortsetter:

- Nå som jeg er godt inne i tredje trimester, er alt fra søvn til å puste litt tyngre enn det pleier å være. Jeg ser derfor veldig frem til at den lille endelig snart er her. Jeg tror tilværelsen som tobarnsmor blir magisk, men samtidig litt mer kaotisk og hektisk.

- Ville deltatt igjen

Hun gleder seg til å se hvordan «Forræder», et intenst spill der man ikke kan stole på noen, blir mottatt av det norske folk.

- Bortsett fra plagene jeg hadde der inne, var det en fantastisk opplevelse. Jeg ville deltatt igjen om jeg hadde fått muligheten. Og så var det veldig fint å være der sammen med pappa - i noe som var forvirrende og slitsomt.

SKJULT: Da «Basic Bitch» sesong 3 ble spilt inn, måtte Emilie Skolmen finne finurlige måter å holde gravidmagen skjult. Reporter: Thale Kristensen. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

- Jeg var ganske sikker på at jeg kunne stole på pappa, men man vet jo aldri. Selv om vi er familie har vi et konkurranseinstinkt og er glade i å vinne. Vi er villige til å kaste hverandre under bussen om vi må det, innrømmer hun til Se og Hør.

Fra før av har ekteparet sønnen Bernard, som ble to år i august.

LES OGSÅ: Røper detaljer om graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer