- Hadde ikke en relasjon til ekskonas samboer

Slik reagerer Kjell Inge Røkke på milliardkravet og påstanden om at de to hadde et nært forhold.

KREVER 1,7 MILLIARDER: Orveland mener Røkke har lovt ham verdien av 10 prosent av aksjene hans. Røkke blir oppgitt av kravet. Foto: NTB scanpix
KREVER 1,7 MILLIARDER: Orveland mener Røkke har lovt ham verdien av 10 prosent av aksjene hans. Røkke blir oppgitt av kravet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I dagens utgave av Dagens Næringsliv kommer det fram at den tidligere samboeren til Kjell Inge Røkkes ekskone, Per Orveland (62), krever ti prosent av milliardærens aksjeverdier.

Orveland var samboer med Kari Monsen Røkke (55) fra høsten 1995 til mars 2001, og retter kravet i en stevning til Asker og Bærum tingrett. Han anslår verdien av ti prosent av aksjene til 1,7 milliarder kroner.

SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

62-åringen hevder Røkke tidligere har avgitt et bindende løfte om at ti prosent av aksjene skulle bli overført som en gave.

- Blir bare oppgitt
Orveland ønsker selv ikke å kommentere saken overfor avisen, men Røkkes advokat, John Christian Elden, uttaler seg på vegne av sin klient.

- Røkke blir bare oppgitt over at Orveland holder på sånn - at han tror det er så lett å hente ut penger fra en som har penger, sier Elden til avisen.

- Ingen relasjon
Etter hva DN forstår, mener Orveland at han utviklet et nært og godt forhold til både barna og Røkke. De skal ha tilbragt kostbare feriedager sammen i flere land, alt betalt av Røkke. Han påstår også at Røkke har overført tre millioner kroner til ham i 2009 i form av en gave.

Elden forteller at Røkke og Orveland ikke har hatt en relasjon, og stempler det hele som en trussel.

- De har ikke hatt en relasjon, bortsett fra at han har hatt et forhold til Røkkes ekskone. De er ikke venner eller forretningspartnere.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Røkke vekker oppsikt i ferieparadis

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer