- Hadde ikke brydd meg om det uansett

Cecilia Brækhus liker å pynte seg og bryr seg ikke om muskelkritikk, men et sted går grensen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Proffbokser Cecilia Brækhus (30) slår ofte fra seg i ringen, men torsdag byttet hun boksehansker med glamour på Cosmo Beauty Awards. Idrettsutøveren synes det var stas med en flott og feminin festkveld og hadde pyntet seg i en lekker buksedress.

- Jeg har ordnet og sminket meg. Dette er en helt annen verden enn den jeg vanligvis lever i. Det er fantastisk for meg å komme litt ut av treningssenteret. Vanligvis er vi i bokselokalene som er så uglamorøse som det kan få blitt, sier Brækhus til Seoghør.no.

Brækhus er en av Norges best trente kvinner og timevis med timer i bokseringen og på treningsstudio har gitt henne en flott og muskuløs kropp.

Andre sporty kvinner som langrennsutøver Marit Bjørgen har opplevd mye uønsket fokus på musklene sine. Det skapte overskrifter da Bjørgen stilte i enarmet kjole under Idrettsgallaen i januar, og blottet sine muskuløse armer. Proffbokseren selv har ikke opplevd stygge kommentarer om kroppen sin.

- Jeg har ikke opplevd kritikk, men jeg hadde nok ikke brydd meg om det uansett. Det viktigste er at jeg føler meg vel og jeg tar på meg ting jeg liker uansett hva som er i motebildet, sier hun.

En ting vil hun allikvel aldri ta på seg.

- Rosa tyllkjole hadde jeg nok ikke overlevd.  
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun får meg til å føle meg kvinnelig  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer