TILFELDIG: Møtet mellom Sturla og kona Siril ville kanskje ikke blitt noe av om Siril hadde blitt utplassert i NRK i stedet for TV 2. Foto: Andreas Fadum 
TILFELDIG: Møtet mellom Sturla og kona Siril ville kanskje ikke blitt noe av om Siril hadde blitt utplassert i NRK i stedet for TV 2. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Sturla Dyregrov:

- Hadde hun trukket det andre loddet hadde livet mitt vært et annet

TV 2-profilen Sturla Dyregrov takker en spesiell tilfeldighet for at han møtte kona Siril.

(Seoghør.no): Den populære nyhetsankeren Sturla Dyregrov (43) i TV 2 har lange dager på jobb, har avslørt til Dagbladet hvordan han møtte kona for første gang etter en svært spesiell hendelse.

Det var nemlig en loddtrekning som gjorde at kona Siril Vatne Meling (34) endte opp i praksis hos TV 2. Alle på kullet hennes ville nemlig i praksis hos NRK.

- Hadde hun trukket det andre loddet, hadde livet mitt vært et annet. Jeg hadde ikke møtt henne, og ikke hatt de tre barna vi har. Det er litt skremmende å tenke på.

- Jeg hadde jo oppdaget hennes vinnende vesen og inviterte henne da vi hadde en ledig plass, sier han til Dagbladet.

Nå, ti år senere, er TV 2-journalistene gift og har fått barna Snorre (6,5), Sanna (4) og Syver (1,5) og nyter livet som småbarnsforeldre.

Besvimte på fødestua

I august 2015 ble Sturla Dyregrov og konen Siril Vatne Meling foreldre til sitt tredje barn.

Men fødsel nummer tre ble i det tøffeste slaget – i alle fall for Sturla.

«Etter to fødsler var selvtilliten høy foran det jeg trodde var et rent rutineoppdrag for mitt vedkommende i dag. Men etter noen minutter i begivenhetenes sentrum gikk undertegnede fullstendig ned for telling», skrev Dyregrov (41) på sin Facebook-side.

Han fortsatte:

«Mens min langt tøffere kone avleverte en nydelig gutt, jobbet deler av fødeteamet på gangen med å få kontakt med meg. Man kan trygt si at det var en ekstra ydmyk småbarnspappa som kunne heise flagget i ettermiddag!» strålte TV 2-Sturla, fullt klar over at han har servert årets nyhet!

Saken fortsetter under bildet.

TOMMEL OPP: Da TV 2s populære nyhetsanker  skulle bli far for tredje gang gikk ikke alt helt etter planen. Her har Sturla kommet til hektene igjen, etter at han besvimte på fødestuen. Foto: Privat / Sturla Dyregrov
TOMMEL OPP: Da TV 2s populære nyhetsanker  skulle bli far for tredje gang gikk ikke alt helt etter planen. Her har Sturla kommet til hektene igjen, etter at han besvimte på fødestuen. Foto: Privat / Sturla Dyregrov Vis mer

Til Seoghør.no la den drevne nyhetsmannen og utrykningsreporteren til at han ikke var helt høy i hatten da dramaet sto på.

- Det var ikke noe særlig å legge beslag på deler av teamet som skulle avvikle fødselen. Har jo vært med på det samme to ganger før, så jeg var kanskje litt for «kjekk i kjeksen» denne gangen. Siril var langt tøffere enn meg og gjennomførte med stil mens jeg lå bevisstløst i korridoren.

LES OGSÅ: Fridde i hemmelighet til Kourtney Kardashian