Kris Jenner og O.J. Simpson:

- Hadde het kveld med gift forbryter

Nye opplysninger underbygger sexryktene.

<strong>NYE PÅSTANDER:</strong> I en ny dokumentar hevdes det at Kris Jenner, mammaen til blant andre Kim Kardashian, hadde en het kveld med skandaleatleten O.J. Simpson. Kort tid senere skilte begge to seg fra sine respektive partnere. Foto: NTB scanpix
NYE PÅSTANDER: I en ny dokumentar hevdes det at Kris Jenner, mammaen til blant andre Kim Kardashian, hadde en het kveld med skandaleatleten O.J. Simpson. Kort tid senere skilte begge to seg fra sine respektive partnere. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Kardashian/Jenner-klanen er utvilsomt en av de mest omtalte familiene på planeten, og har gjennom 12 år på skjermen overrasket, sjokkert og imponert seere over hele verden. I tillegg til å være realitystjerner, kan de smykke seg med titler som modeller, entreprenører, forfattere og milliardærer.

Før familien brått var på alles lepper, var Kardashian-etternavnet kjent for noe helt annet. Det var nemlig faren til Kris Jenner (63) sine fire barn, Robert Kardashian (døde i 2003), som forsvarte den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson (71) i det som kan sies å ha vært en av verdens mest oppsiktsvekkende og omtalte drapssaker.

Kardashians forsvar sørget for at Simpson ble frikjent på flere tiltalepunkter. At de to allerede var omgangsvenner før den forferdelige junikvelden i 1994, der Simpsons ekskone og hennes venn ble funnet drept, kan ha vært noe av grunnen til at han sa seg villig til å ta forsvarerjobben.

Eksfotballspilleren, som for øvrig ble dømt for kidnapping og ran i 2008, hadde på tidspunktet også et nært forhold med advokatens kone Kris. Nå kommer det frem nye detaljer som tilsier at deres relasjon var langt fra platonisk.

<strong>GODE VENNER:</strong> Dette bildet ble tatt i 1994, da Kris og hennes nye mann Bruce var på ferie med Simpson-paret. Til venstre ser vi O.J. og Nicole. Sistnevnte ble drept bare uker etter at bildet ble tatt. I forgrunnen står for øvrig Kourtney Kardashian. Foto: NTB scanpix
GODE VENNER: Dette bildet ble tatt i 1994, da Kris og hennes nye mann Bruce var på ferie med Simpson-paret. Til venstre ser vi O.J. og Nicole. Sistnevnte ble drept bare uker etter at bildet ble tatt. I forgrunnen står for øvrig Kourtney Kardashian. Foto: NTB scanpix Vis mer

Het kveld

Det er i en kommende dokumentar med tittelen «Who Killed Nicole?» at de oppsiktsvekkende opplysningene nå har dukket opp. Simpsons tidligere manager Norman Pardo er blant dem som har latt seg intervjue, og han hevder i et av segmentene at fotballspilleren og Jenner hadde en affære i et boblebad på 1990-tallet.

O.J. og hans daværende kone Nicole skal ha kost seg i boblebadet sammen med Robert og Kris en kveld i lystig lag. Etter hvert skal advokaten og det fremtidige drapsofferet ha lagt seg, og det var da det virkelig begynte å bruse i boblebadet.

<strong>GIFT:</strong> Kris Jenner og Robert Kardashian var gift fra 1978 til 1991. De fikk fire barn sammen. I 2003 døde Robert. Foto: Twitter / Kris Jenner
GIFT: Kris Jenner og Robert Kardashian var gift fra 1978 til 1991. De fikk fire barn sammen. I 2003 døde Robert. Foto: Twitter / Kris Jenner Vis mer
<strong>GIFT:</strong> O.J. Simpson og Nicole Brown Simpson var gift fra 1985 til 1992. To år etter ble fotballproffens ekskone funnet drept. Foto: NTB scanpix
GIFT: O.J. Simpson og Nicole Brown Simpson var gift fra 1985 til 1992. To år etter ble fotballproffens ekskone funnet drept. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jenner og Simpson skal ha hatt en affære den kvelden. Det skal ikke ha vært noe langvarig, og det ble med den ene gangen. Sekvensen skal nemlig ha vært svært merkelig og klein, men beskrives samtidig som «grafisk» og «så forstyrrende som det kan bli».

Det skulle derimot ikke stoppe der, om vi skal tro livvakten. Samme kveld, etter det påståtte samleiet, begynte Jenner å klage over smerter.

Hun ba om å bli kjørt til sykehuset midt på natten, men fotballstjernen skal ha sagt nei til dette, og ba henne spørre advokatektemannen om han kunne kjøre henne i stedet.

Historien vekker oppsikt i en rekke internasjonale medier, og er omtalt av blant andre australske News. Nettstedet skriver at livvakten skal ha blitt fortalt om den hete kvelden da han og Simpson kjørte til en nattklubb i Atlanta i 2003.

OVERRASKELSE: Kris Jenner gjestet Ellen Degeneres. Det hun ikke visste var at talkshow-dronningen hadde planlagt to store overraskelser - med hjelp fra Kris sin datter Kourtney Kardashian. Vis mer

Avkreftet farskap

Verken O.J. eller Kris har kommentert den påståtte hendelsen etter at dokumentaren dukket opp, men begge har, ved tidligere anledninger, hevdet at de aldri har vært intime.

Det gikk så langt at flere spekulerte på om O.J. var faren til Khloé Kardashian (34), som ble født i 1984. Fans har lenge påpekt at utseendet hennes skiller seg fra de andres søstrenes, men det er altså ikke Simpson som er faren hennes. Dette ble bevist med en DNA-test for flere år siden i en episode av familiens TV-drama.

I 2013 uttalte Jenner i et intervju med In Touch at påstander om en eventuell affære var «en stor løgn», mens Simpson skal ha fortalt til politibetjenter i fengsel at han aldri ville ha ligget med tv-stjernen.

Uavhengig av hva som er sant, endte begge ekteskapene i ruiner kort tid etter den påståtte hendelsen i boblebadet. Kris og Robert bestemte seg for å skille seg i 1991, mens O.J. og Nicole gikk fra hverandre i 1992.

Vis mer

Nytt liv

Det har vært stille rundt den tidligere fotballspilleren etter at han i 2017 slapp ut av fengsel. Da hadde han sonet en dom på ni år etter at han i 2008 ble dømt for væpnet ran, overfall og kidnapping.

Simpson fikk innvilget prøveløslatelse i juli 2017, og i oktober samme år ble han en fri mann.

Ifølge The Buffalo News - som hadde det første store intervjuet med Simpson etter soningen - ble 71-åringen transportert direkte til sitt nye hjem i Las Vegas-dalen etter at han ble løslatt.

Huset, som er på cirka 465 kvadratmeter, ligger skjermet til i et «gated community», som vil si et inngjerdet boligområde. Boligen består blant annet av fem soverom og like mange bad, og eies av James Barnett, Simpsons venn gjennom over 20 år. Ifølge Vanity Fair har boligen også et svømmebasseng, i tillegg til at Simpson har tilgang på en Bentley.

Her lever han et skjermet liv, og stiller ytterst sjelden opp i mediene.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer