Kris Jenner og O.J. Simpson:

- Hadde het kveld med gift forbryter

Nye opplysninger underbygger sexryktene.

NYE PÅSTANDER: I en ny dokumentar hevdes det at Kris Jenner, mammaen til blant andre Kim Kardashian, hadde en het kveld med skandaleatleten O.J. Simpson. Kort tid senere skilte begge to seg fra sine respektive partnere. Foto: NTB scanpix
NYE PÅSTANDER: I en ny dokumentar hevdes det at Kris Jenner, mammaen til blant andre Kim Kardashian, hadde en het kveld med skandaleatleten O.J. Simpson. Kort tid senere skilte begge to seg fra sine respektive partnere. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Kardashian/Jenner-klanen er utvilsomt en av de mest omtalte familiene på planeten, og har gjennom 12 år på skjermen overrasket, sjokkert og imponert seere over hele verden. I tillegg til å være realitystjerner, kan de smykke seg med titler som modeller, entreprenører, forfattere og milliardærer.

Før familien brått var på alles lepper, var Kardashian-etternavnet kjent for noe helt annet. Det var nemlig faren til Kris Jenner (63) sine fire barn, Robert Kardashian (døde i 2003), som forsvarte den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson (71) i det som kan sies å ha vært en av verdens mest oppsiktsvekkende og omtalte drapssaker.

Kardashians forsvar sørget for at Simpson ble frikjent på flere tiltalepunkter. At de to allerede var omgangsvenner før den forferdelige junikvelden i 1994, der Simpsons ekskone og hennes venn ble funnet drept, kan ha vært noe av grunnen til at han sa seg villig til å ta forsvarerjobben.

Eksfotballspilleren, som for øvrig ble dømt for kidnapping og ran i 2008, hadde på tidspunktet også et nært forhold med advokatens kone Kris. Nå kommer det frem nye detaljer som tilsier at deres relasjon var langt fra platonisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer