HEMMELIG KJÆRESTE? - Det var en spesiell person i livet hans som han elsket og beundret, forteller Matt Fiddes til Sky News. Foto: AP
HEMMELIG KJÆRESTE? - Det var en spesiell person i livet hans som han elsket og beundret, forteller Matt Fiddes til Sky News. Foto: APVis mer

- Hadde hemmelig kjæreste

Jacksons livvakt avslører mer om artistens lukkede liv...

SEHER.NO: Det er Sky News som hevder å ha fått et eksklusivt intervju med Jackson tidligere livvakt, Matt Fiddes (29).

Ifølge nyhetskanalen er det Jackson venn og livvakt som står fram og forteller sin historie om årene han jobbet for popstjernen. 

Fiddies forteller blant annet hvordan han og Jacksons venn, magikeren Uri Geller, skal ha funnet og forsøkt å gjemt medisiner og sprøytespisser fra rommet til artisten. 

Eks-livvakten avkrefter også ryktene om at Jackson skal ha vært homofil, og hevder popstjernen hadde en hemmelig kjæreste som livvakten selv skal ha møtt ved flere anledninger.

- Jeg skal ikke navngi henne, men jeg tror familien var klar over at det var en spesiell person i livet hans som han elsket og beundret, og delte sine opp og nedturer med. Det er opp til henne om hun vil snakke ut eller om familien ønsker å snakke ut om dette, sier han.

I videointervjuet som er gjort med Sky News, forteller Matt Fiddes at de ved flere anledninger skal ha forsøkt å få Michael til å slutte med alle medisinene, men at artisten stolte blindt på legene.

- Jeg var aldri vitne til at han tok medisiner, men jeg vet de var der og jeg konfiskerte noen pakninger, det gjorde Uri også, sier den tidligere livvakten. 

- Legen hadde en enorm påvirkningskraft på Michael, så vi følte vi snakket til døve ører da vi forsøkte å få han til å stoppe. I mine øyne har de Michaels blod på hendene, de vet hva de har gjort og det er folk der ute som kunne ha hjulpet, men de gjorde det ikke på grunn av økonomiske grunner.

Fidding understreker også at han aldri trodde på noen av bekyldningene om at Michael skal ha misbrukt små barn. Livvakten stolte på artisten, og lot han passe sine egne stebarn ved flere anledninger.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.


LES OGSÅ: Ingen offentlig likskue