Ute av «Farmen»:

Hadde hemmelig avtale med kompiser

Herman Herberth Herding hadde planer om å bryte reglene lenge før han gikk inn på «Farmen». Den planen gikk rett i vasken.

VILLE HJEM: En ny deltaker må forlate «Farmen» etter en jevn tvekamp. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag var det klart for enda en tvekamp i «Farmen». Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy (35) valgte til slutt Herman Herberth Herding (25) til andrekjempe, og etter nok en øksekastkonkurranse var det til slutt Bjøringsøy som kunne juble høyest.

- Jeg tror jeg tapte først og fremst fordi jeg øvde så mye med en felleøks. Thorvald (Nyquist, 51, journ. anm.) sa til meg at jeg ikke burde øve for mye med den, fordi den kom til å føles helt annerledes ut i kamp. Og det hadde han helt rett i, forteller Herding til Se og Hør.

- Svak begrunnelse

Den hjemsendte 25-åringen er imidlertid ikke helt «hjemsendt» ennå. Han går nemlig inn i sidekonkurransen «Torpet», der han skal forsøke å kjempe seg inn igjen på gården.

Han forteller at det ikke kom som noe sjokk at han denne gangen måtte ut i kamp.

- Nei, jeg skjønte det med tanke på hvordan han forberedte seg. Men jeg synes begrunnelsen hans var jævlig svak, for han mente at det var jeg som i størst grad gikk rundt og hvisket og tisket. Vi har vel alle sett at samtlige inne på den gården gjør det. Det var en dårlig unnskyldning, han burde sagt at det var meg han hadde størst sjanse til å slå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer