«Sister Wives»:

- Hadde håpet på noe mer

«Sister Wives»-profilen Meri Brown åpner seg om ekteskapet.

FØRSTE KONE: Kody Brown har hatt fire koner. Her med Meri Brown, som han giftet seg med først. Foto: Skjermdump fra Instagram/therealmeribrown
FØRSTE KONE: Kody Brown har hatt fire koner. Her med Meri Brown, som han giftet seg med først. Foto: Skjermdump fra Instagram/therealmeribrown Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige måned avslørte en av konene til Kody Brown (52), kjent fra TLC-serien «Sister Wives», at ektemannen var på et «skikkelig dårlig sted».

Avsløringen kom bare kort tid etter at Christine Brown (49) hadde avslørt at hun og ektemannen har valgt å gå hver til sitt etter mer enn 25 år sammen.

I ettertid har det kommet tydelig fram at stemninga skal være kald i den spesielle familien - noe som også blir avslørt i søndagens episode av serien.

Ensom

De skal nemlig ikke ha tilbrakt særlig mye tid sammen på grunn av pandemien, og spesielt Kodys første kone, Meri Brown (50), skal ha trukket seg tilbake, skriver People. Hun avslører også overfor kamera at hun har følt seg ensom.

Kody på sin side forteller at hovedfordelen ved å leve et polyamorøst liv var at de ikke skulle føle seg ensomme.

KRISE: Alt er ikke som det skal med familien i «Sister Wives». Her er promoen for sesong 16. Video: TLC Vis mer

- Men slik ting har utviklet seg på for familien, er ikke det nødvendigvis sant. Mitt forhold med Meri er ikke den type forhold hvor jeg kommer til å snakke med henne hver dag. Jeg gjetter at søsterkonene hennes føler at heller ikke de vil ha kontakt med henne hver dag, sier Kody.

Håp

Meri åpner seg også opp om ståa mellom henne og ektemannen.

- Det har på en måte blitt til at vi er venner, noe jeg tror er bra. Det er bra. Men jeg vet ikke, jeg hadde nok håpet på noe mer enn det, sier hun, og fortsetter:

- Hvis jeg gir opp og drar blir det heller ikke bedre. Jeg skal ikke dra noe sted, dere.

Hun påpeker videre at de andre konene og ektemannen ikke blir kvitt henne, uansett om de liker det eller ei. Hun forteller videre at selv om det er dager hun føler seg motløs, har hun fortsatt mye håp.

DRAMA: Se bildene fra nye «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

Uvanlig familie

Historien om den noe uvanlige familien begynte en aprildag i 1989 da Kody Brown giftet seg med sin første kone Meri Brown.

I etterkant har han blitt smidd i hymens lenker tre ganger til, og hadde inntil nylig fire koner, Meri, Janelle (52), Christine og Robyn (43).

Christine og Kody er ikke lenger et par.

LES OGSÅ: John Arne Riise og Louise Angelica Riise skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer