"HEMMELIG KJÆRESTE": En av TV-bøndnene Clas Kvisler (f.v.), Jan Erik Kjær, Kristian Akervold og Calle Breen, skal ha ha fått påstander om at han har et hemmelig forhold til en annen person, mens han lette etter kjærligheten på TV 2. Foto: Håvard Solem/TV 2
"HEMMELIG KJÆRESTE": En av TV-bøndnene Clas Kvisler (f.v.), Jan Erik Kjær, Kristian Akervold og Calle Breen, skal ha ha fått påstander om at han har et hemmelig forhold til en annen person, mens han lette etter kjærligheten på TV 2. Foto: Håvard Solem/TV 2Vis mer

Hadde han kjæreste under "Jakten"?

Rykteflom rundt Jakten-bonde.

SEHER.NO: TV 2-bøndene Clas Ståle Kvisle, Jan Erik Kjær, Kristian Akervold og Calle Breen gjør for tiden stor suksess i sjekkeprogrammet "Jakten på kjærligheten".

Men TV-kanalen skal i følge Her og Nå tidligere i høst ha blitt engstelige, da det dukket opp en person som hevdet å ha hatt et kjærlighetsforhold til en av bøndene parallelt med at bonden tilsynelatende jaktet på en kjæreste på TV.

Den "hemmelige kjæresten" skal ifølge bladet ha tilbragt mye tid på gården til TV-bonden og vist frem flere SMS som bevis for at kontakten også var av romantisk art.

Det påståtte forholdet skal ha vart helt opp til de fire TV-beilerne flyttet inn på gården.

Etter å ha sett nærmere på saken, har imidlertid TV 2 ifølge Her og Nå valgt å tro på bonden, som avviser alle påstandene, selv om han innrømmer at han kjenner personen det gjelder.

TV 2 har foreløpig ikke villet kommentere saken.

I mandagens "Jakten på kjærligheten"-episode var det beilerne Ole Kristian Huser og Aina Korsvoll som måtte forlate bøndene Jan Erik Kjær og Clas Kvisler.

Tidligere har det blitt kjent at Jan Erik Kjær og Ole Kristian hadde en hemmelig fortid sammen, etter at de møtte hverandre på internett allerede før "Jakten på kjærligheten".

- Jeg ble oppriktig lei meg da jeg fikk beskjed om at jeg ikke fikk være med videre. Jeg føler at vi hadde så mye usagt og at det hele fikk en altfor brå slutt. Jeg ble rett og slett veldig lei meg, sa den utslåtte TV-frieren Ole Kristian Huser til Seher.no mandag.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Stengte seg inne etter Jakten-exit