- Hadde glemt at jeg skulle være med på «Mesternes mester»

Innspillingen av den populære NRK-serien kom brått på Jan Åge Fjørtoft.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den franske rivieraen er årets arena der ti store idrettsstjerner får føle på konkurranseinstinktet sitt i NRK-programmet «Mesternes Mester».

 Jan Åge Fjørtoft (48) avslører til Seoghør.no at han nesten hadde glemt hele deltakelsen.

- Det var en fantastisk opplevelse. Vi var tre uker i en boble. Jeg hadde egentlig ingen forventninger om å dra dit, det var liksom noe jeg takket ja til for lenge siden. Når det nærmet seg dagen så tenkte jeg: Åja, på onsdag så skal vi til Monaco! Det hadde jeg nesten glemt.

Se video øverst i artikkelen!

Innspillingen ble en stor opplevelse for den tidligere landslagsspilleren i fotball.

DELTAKERNE: Anette Sagen, Thor Hushovd, Jan Åge Fjørtoft, Roy Johansen, Anne Jahren, Vibeke Skofterud, Andreas Håtveit, Dag Erik Pedersen. Foran: Siri Eftedal Seland, Bjørn Maaseide og Ragnhild Gulbrandsen.
 Foto: NRK
DELTAKERNE: Anette Sagen, Thor Hushovd, Jan Åge Fjørtoft, Roy Johansen, Anne Jahren, Vibeke Skofterud, Andreas Håtveit, Dag Erik Pedersen. Foran: Siri Eftedal Seland, Bjørn Maaseide og Ragnhild Gulbrandsen. Foto: NRK Vis mer

- Når vi kom dit var det helt fantastisk. På rekordtid så ble vi veldig tillitsfulle hele gjengen, og det er du helt avhengig av når du lever så tett oppå hverandre. Det var utrolig mye humor.

For Thor Hushovd (37) var opplevelsen ekstra spesiell. Han ble nemlig turguide i tillegg til å være deltaker.

- Det var veldig gøy, det var jo på hjemmebane i Monaco så det gjorde det jo veldig enkelt og praktisk. Samtidig var det veldig gøy å være i det område jeg bor i , så det var noen fine uker. Jeg viste de andre rundt og ble jo den lokale, sier Hushovd.

Men for andre var den største utfordringen nettopp det å avslutte den.

- Den største utfordringen for meg var egentlig det å reise hjem. Jeg hadde lyst til å være der. Jeg hadde det helt topp. Fantastiske mennesker og gøy å konkurrere i bare sånne gøyale ting. Vi lekte en måned og hygget oss, sier Vibeke Skofterud (35).

TØFT: Her holder de på med konkurransen "Jerngrep".  Foto: NRK
TØFT: Her holder de på med konkurransen "Jerngrep". Foto: NRK Vis mer

«Mesternes mester» har premiere på NRK1 lørdag 2. januar kl 20.25.

 

LES OGSÅ: Lundekvam ønsket flere ganger å dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer