NOT PRETTY?: Både Signy Fardal, Tilda Swinton og Phoebe Price gikk på noen moteblemmer i uka som gikk.
NOT PRETTY?: Både Signy Fardal, Tilda Swinton og Phoebe Price gikk på noen moteblemmer i uka som gikk. Vis mer

- Hadde gjort seg bedre som pyntepute

Hvem er ukas verst kledde? Se bilder og stem!

SEHER.NO: Hver uke holder Seher.no en kåring over "ukas verst kledde kjendis", hvor redaksjonen har valgt ut fem personer leserne kan stemme på.

Og det er slettes ikke bare glamourmodeller, sjokkrockere og pornostjerner på disse listene.

I likhet med flere av verdens største kjendiser, hender det nemlig at moteeksperter og journalister også går på en bommert når det gjelder mote og antrekk i ny og ne.

Og i forbindelse med åpningen av Oslo Fashion Week denne uken var Elle-redaktør Signy Fardal (47) en av disse "uheldige".

- Helst i sofaen
Moteeksperten, som ellers er kjent for sin gode smak, kom iført en brokademønstret kjole fra Anna Sui som kanskje ikke var det mest flatterende vi har sett henne i. Og støvletter som krøller seg nedover leggene er heller ikke så sexy. 

Ikke engang kule accessoirer klarte å veie opp for dette antrekket, og som motejournalist Kjersti Staarvik i Henne.no sier til Seher, ser kjolen mer "ut som en pute" enn et fashionantrekk.

- Jeg synes den hadde gjort seg bedre som en pyntepute enn som en kort kjole med knehøye boots til. Det rette snittet med oppdelte flater er heller ikke spesielt flatterende, særlig ikke når det ikke kontrasteres mot beina, men derimot går nesten i ett med støvlettene. Nei - flotte farger og mønstre, men helst i sofaen, sier Staarvik.

Signy er nok likevel ikke den verst kledde kjendisen denne uken. For flere celebriteter har gått på moteblemmer i dagene som gikk.  

Hvem mener du er ukas verst kledde? Stem til høyre!

Blant annet skapte modell og tv-personlighet Phoebe Price (33) nok en gang oppstandelse i gatene i LA. Denne gangen for å faktisk ha på seg klær.

Veldig 1993
Den rødhårede skjønnheten, som elsker oppmerksomhet, luftet nemlig hunden sin i en lang, psykedelisk rød kjole, med en enorm sort kardigan og en utrolig lite pen bestemorlue til.

- Prices antrekk er jo i utgangspunktet ok. PÅ EN STRANDFEST! Tror ikke hun har vurdert hvorvidt hårfargen passer til de lilla-rosa nyansene på kjolen. Det gjør det nemlig ikke! og what' s up med hatten? 1993? spør motejournalist Staarvik.

Naturlig nok kommer man heller ikke denne uken unna de stjernene som alltid kommer på "verst kledd"-lister, verden over.

Og asiatiske Bai Ling er nok en gang på vår liste.

Skuespillerinnen var nylig på shopping i kanskje et av hennes minst pene antrekk så langt. 

Skinntights og pelsjakke kan riktignok være sexy, men ikke med gigantiske og grusomt stygge platåsko til.

- Grått og posete
Og mens Bai Ling kanskje var ukens styggest kledde, var skuespiller Tilda Swinton helt klart den mest kjedelige.

Den uflatterende lange sorte og grå kjolen hun hadde på seg under visningen av "Den Fantastiske Historien om Benjamin Button" i Berlin denne uken fremhevet ikke ett av skuespillerinnens mer positive trekk, men bidro heller til at hun så enda mer figurløs og blek ut enn vanlig.

- Formløst, grått og posete. Tilda Swinton er en person som ønsker å se naturlig ut, og hun bruker lite sminke og styling. Da burde i det minste kjolen være en statement. Her synes jeg person og antrekk går i ett, sier Staavik.

Hvem mener du er ukas verst kledde? Stem oppe til høyre!

Den britiske popskjønnheten Alesha Dixon (29) så heller ikke like flott ut som hun pleier under BAFTA-utdelingen forrige helg.

Popstjernen, som er bitteliten og nett, hadde valgt en enorm bløtkakelignende gallakjole som fikk henne til å se både mindre og bredere ut.

Mon tro hva John Carew tenker når han ser "eksen" i dette?

Les mer om mote på Henne.no!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Trøtt, psykedelisk eller kanskje horete?