PENGEMASKIN: Gitarkameratene hopte inn millioner, ikke rart Espen Lind (t.h.) har råd til en dyr gitarsamling. Foto: Espen Solli, Se og Hør
PENGEMASKIN: Gitarkameratene hopte inn millioner, ikke rart Espen Lind (t.h.) har råd til en dyr gitarsamling. Foto: Espen Solli, Se og HørVis mer

Hadde gitar til 750.000

Ansvaret ble for mye for gitarsamleren, solgte juvelen.

SEHER.NO: Espen Lind (36) elsker gamle gitarer, men orket ikke å ha ansvaret for sin Martin D 28 fra 1938.

- Jeg ble nervøs av å ha så mye penger bundet opp i et instrument. Tenk om den hadde fått en sprekk, eller noe annet hadde skjedd, sier Lind til Dagbladet.

Popstjernen og låtskriver var svært glad i gitaren, men selv om den ble oppbavert i en lufttett kasse med fuktighetsmåler ble det til slutt at han solgte den. Prisen kom på 750 000 kroner.

- Den var helt fantastisk å spille på. Den spilte nesten av seg selv, sier han til bladet.

Dette skal langt ifra være det eneste dyre instrumentet Lind eier, som kalles en utstyrfetisjt i musikkmiljøet.

Lind er i Norge for å promotere sitt nye album som kommer til høsten. Som kjent bor han i New York for tiden, med sin modellkjæreste Hanneli Mustaparta.

Lind forteller at livet deres langt ifra er noe glamorøst jetsett-liv, til tross for suksessen låtskriver- og intrumentalist-Lind har hatt med sanger som Irreplaceable som superstjernen Beyoncé Knowles gjorde til en megahit.

Hvis han har fri i helgene, noe han alltid prøver på, blir det gjerne til at de sitter i parken, eller ligger på sofaen og ser en DVD- noe han kaller et etablert voksenliv.

Lind bekrefter derimot ovenfor Dagbladet om at de har ingen ekteskapsplaner.

LES OGSÅ: Lind på listetoppen igjen