KODAK MOMENT: Slik så det ut da Gisele Bündchen poserte for motefotograf Mario Testino i april. Foto: All Over Press
KODAK MOMENT: Slik så det ut da Gisele Bündchen poserte for motefotograf Mario Testino i april. Foto: All Over Press Vis mer

- Hadde gått rundt og slått folk

Gisele Bünchen viser paparazziene ryggen og rumpa.

Publisert
SEHER.NO: I april stilte Gisele Bündchen (27) opp med rumpa bar på stranda i Malibu.

Strandløver og paparazzier gikk mann av huse for å se på avkledde Bunchen, som poserte lettkledd for den anerkjente motefotografen Mario Testino (56).

Nå har de spenstige bildene av brasilianeren kommet ut i bladet V.

"Gisele in the flesh" er den enkle og greie tittelen på forsiden av bladet.

- Bare Mario kunne fått meg til å være med på de der bildene. Å, den eneste som kan få meg til å gjøre slikt er Mario, sier Gisele til bladet.

I intervjuet prater hun ut om modellyrket.

- Da jeg var 14 år gammel, jobbet jeg som modell fordi det var en måte å tjene penger på og hjelpe foreldrene mine på. Jeg gjorde faktisk suksess. Nå er jeg 27, og jeg fortsetter å gjøre det fordi det funker for meg, forteller hun i intervjuet.

Videre sier hun at paparazzier har for vane å sitte utenfor huset hennes hver eneste dag, og at de ofte blir litt for nærgående.

- Hvis du tar på dem, roper de at de skal saksøke deg. Tro meg, hvis jeg fikk det på min måte, hadde jeg gått rundt og slått folk, sier hun.

Gisele, som jo er verden rikeste supermodell, legger ikke skjul på at hun føler seg svært heldig.

- Jobben min har gitt meg mange muligheter. Jeg prater fem språk, kjenner til halve verden, møter interessante folk, er 27 år og økonomisk uavhengig.

LES OGSÅ: Her tjener Gisele 12 millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer