Hadde fantasivenn

Märthas venninne vokste opp med «Piken».

SNAKKET OM OPPVEKSTEN: Elisabeth Nordeng og prinsesse Märtha Louise signerte sin englebok og snakket om oppveksten på et arrangement onsdag.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
SNAKKET OM OPPVEKSTEN: Elisabeth Nordeng og prinsesse Märtha Louise signerte sin englebok og snakket om oppveksten på et arrangement onsdag. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha Louises (40) Engleskole-makker Elisabeth Nordeng (43) avslørte onsdag at hun vokste opp med en venn som bare hun kunne se.

- Jeg hadde en figur rundt meg, som jeg bare kalte piken. De andre kalte den min fantasivenn, forklarte Nordeng, under forfattermøte på Cappelen Damm.

Også prinsesse Märtha merket overnaturlige ting tidlig i livet, men de materaliserte seg på en annen måte.

- Jeg tok inn veldig mye fra veldig mange mennesker. Jeg begynte så å «skru av», og i den prosessen mistet jeg mange av navigasjonsverktøyene mine. Jeg følte meg alene, annerledes og veldig glemt, forteller Märtha.

Da hun ble bedt om å konkretisere sitt første møte med en engel, svarte hun:

- Det var et sterkt og kjærlighetsfylt nærvær. Det duftet roser også, faktisk. Det ble til at dette var normalt for meg. Ting begynte så å skje, fortalte Märtha.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skavlan latterliggjør Märthas engler

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer