Fredrik Eklund:

- Hadde et monster inni meg

Åpenhjertig om rusproblemer.

ÅPNER OPP: Luksusmegleren Fredrik Eklund forteller åpenhjertig om sitt tidligere alkohol- og narkotikamisbruk i sin nye podkast. Foto: Instagram / Fredrik Eklund
ÅPNER OPP: Luksusmegleren Fredrik Eklund forteller åpenhjertig om sitt tidligere alkohol- og narkotikamisbruk i sin nye podkast. Foto: Instagram / Fredrik Eklund Vis mer
Publisert

Den svenske luksusmegleren Fredrik Eklund (45) ble trolig et kjent ansikt for de aller fleste da han dukket opp i TV-programmet «Million Dollar Listing New York».

Det er ingen hemmelighet at 45-åringen har oppnådd stor suksess innen meglerbransjen både i New York, men også i Los Angeles. På privaten har det derimot ikke alltid vært like glamorøst for Eklund.

Første nyttårsdag slapp megleren den aller første episoden av sin nye podkast «Frekvensen». Der holder han mildt sagt ikke tilbake, og åpner seg om sitt tidligere alkohol- og narkotikamisbruk.

Det skriver svenske Expressen.

- Et monster inni meg

Det var da Eklund flyttet til byen som aldri sover, New York, at han levde en fartsfylt livsstil som til slutt tok overhånd.

35 år gammel begynte han sakte, men sikkert å innse at han hadde et problem og at det var en hemmelighet som begynte å vokse.

- Det var en skummel følelse av at jeg sakte mistet kontrollen over alkohol og narkotika, at jeg hadde et monster inni meg som et mørkt skyggebilde av meg selv, som jeg ikke kjente og som hoppet ut som en skummel klovn om natten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer