Maria Stavang og Magnus Devold:

- Hadde en veldig vond følelse

Røper detaljer om tiden før de ble kjærester.

NYE DETALJER: Maria Stavang og Magnus Devold letter på sløret om hvordan de ble sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NYE DETALJER: Maria Stavang og Magnus Devold letter på sløret om hvordan de ble sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2020 ble det kjent at komikerkollegaene Maria Stavang (27) og Magnus Devold (35) hadde blitt kjærester. Få måneder senere røpet duoen at de hadde tatt forholdet et steg videre ved å kjøpe leilighet sammen.

Siden den gang har paret, som blant annet deltok i TV-programmet «Kongen Befaler» sammen, holdt kortene relativt tett til brystet når det kommer til hvordan følelsene først oppsto mellom dem.

Nå åpner imidlertid paret seg om tiden før de ble kjærester. Det gjør de overfor Else Kåss Furuseth (41) i NRK-podkasten «The Kåss Furuseths».

KJÆRESTER: Maria Stavang og Magnus Devold viste seg offentlig som par for første gang på P3 Gull. Der delte de ut pris sammen. Vis mer

- Veldig vond følelse

I podkasten røper Devold en noe ubehagelig historie fra tiden hvor han og Stavang bare var kolleger. Da han gjestet podkasten til Mads Hansen (38) og Rasmus Vold (31) med navn «Topp 3» ble han nemlig utfordret til å tulleringe Stavang og be henne ut på en date.

Ifølge Devold visste verken Hansen eller Vold om følelsene som allerede hadde startet å blusse opp hos ham.

- Der og da var instinktet: lag innhold. Hvis noen sier til deg at du må gjøre noe som er flaut eller vondt så må man gjøre det … Så ringte jeg og spurte om du (Maria Stavang, journ.anm.) ville være med på date også sa du ja, sier Devold til samboeren i podkasten.

FORELSKET: Vi har tatt en prat med tidligere «Paradise Hotel»-profil Audun Sørseth om kjærligheten. Video: Rød Løper. Klipp: Luna Lea. Vis mer

Stavang på sin side forteller at hun syntes det var rart at ikke komikerkollegaen hadde turt å spørre henne da de møttes på kontoret få minutter tidligere og skulle sees igjen på kontoret senere samme dag.

27-åringen skjønte likevel ikke at det var en spøk, og røper at hun fikk panikk da hun la på med Devold ettersom hun var ny på arbeidsplassen.

Men bare få minutter senere ringte Devold opp igjen og kunne avsløre at det hele bare var tull og en del av podkast-innspillingen.

- Etter telefonsamtalen hadde jeg en veldig vond følelse, også tenkte jeg en del på at jeg ikke ville bli sammen med noen jeg jobber med. Det gjorde sikkert at jeg holdt tilbake, innrømmer Devold.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Likevel tok det ikke lang tid før paret startet å henge utenfor arbeidsplassen og fant tonen.

Se og Hør har vært i kontakt med Stavang som ikke har gitt noen ytterligere kommentar til saken. Magnus Devold har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

- Alt er bare rosenrødt

Det var i en episode av podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi» i 2020 at Devold først avslørte at han ikke lenger var singel. Der la han heller ikke skjul på at han var nyforelsket og at forholdet var relativt nytt.

- Vi er helt i andre enden av krangleskalaen. Alt er bare rosenrødt. Eneste problemet i mitt forhold er at når hun er på kjøkkenet i to minutter, får vi ikke sett hverandre, avslørte han i episoden.

FORELSKET: Vi har tatt en prat med tidligere «Paradise Hotel»-profil Audun Sørseth om kjærligheten. Video: Rød Løper. Klipp: Luna Lea. Vis mer

Da Se og Hør møtte Stavang på rød løper under åpningen av flaggskipbutikken til kosmetikkgiganten Lyko i fjor, snakket hun varmt om samboerskapet.

- Det går veldig fint. Vi har bodd sammen en god stund nå, og vi har det hyggelig og trygt sammen, hvor vi betaler lån og har felleskort.

LES OGSÅ: Karianne Vilde Wølner: Røper detaljer om graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer