Maria Stavang og Magnus Devold:

- Hadde en veldig vond følelse

Røper detaljer om tiden før de ble kjærester.

NYE DETALJER: Maria Stavang og Magnus Devold letter på sløret om hvordan de ble sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NYE DETALJER: Maria Stavang og Magnus Devold letter på sløret om hvordan de ble sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2020 ble det kjent at komikerkollegaene Maria Stavang (27) og Magnus Devold (35) hadde blitt kjærester. Få måneder senere røpet duoen at de hadde tatt forholdet et steg videre ved å kjøpe leilighet sammen.

Siden den gang har paret, som blant annet deltok i TV-programmet «Kongen Befaler» sammen, holdt kortene relativt tett til brystet når det kommer til hvordan følelsene først oppsto mellom dem.

Nå åpner imidlertid paret seg om tiden før de ble kjærester. Det gjør de overfor Else Kåss Furuseth (41) i NRK-podkasten «The Kåss Furuseths».

- Veldig vond følelse

I podkasten røper Devold en noe ubehagelig historie fra tiden hvor han og Stavang bare var kolleger. Da han gjestet podkasten til Mads Hansen (38) og Rasmus Vold (31) med navn «Topp 3» ble han nemlig utfordret til å tulleringe Stavang og be henne ut på en date.

Ifølge Devold visste verken Hansen eller Vold om følelsene som allerede hadde startet å blusse opp hos ham.

- Der og da var instinktet: lag innhold. Hvis noen sier til deg at du må gjøre noe som er flaut eller vondt så må man gjøre det … Så ringte jeg og spurte om du (Maria Stavang, journ.anm.) ville være med på date også sa du ja, sier Devold til samboeren i podkasten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer