Chrissy Teigen:

- Hadde en stor krangel i bryllupet

Hollywood-stjernen avslører at hun lagde en scene i Kim og Kanyes bryllup.

MEKTIGE VENNER: Her er Chrissy Teigen og ektemannen, John Legend, sammen med Kanye West, Kim Kardashian og Beyoncé. Foto: NTB Scanpix
MEKTIGE VENNER: Her er Chrissy Teigen og ektemannen, John Legend, sammen med Kanye West, Kim Kardashian og Beyoncé. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I flere år har Chrissy Teigen (33) og ektemannen John Legend (40) vært nære venner av stjerneparet Kim Kardashian (38) og Kanye West (41).

Firerbanden blir ofte sett på middager sammen, og deler bilder av hverandre i sosiale medier. Chrissy og John var også selvskrevne gjester da Kim og Kanye giftet seg foran en rekke celebre venner i eventyrbryllupet i Italia i 2014.

Smørsangeren John Legend fikk den gang blant annet det ærefulle oppdraget å fremføre Etta James-låten «At Last», mens de nygifte tok sin første dans som ektepar.

Da Teigen og Legend sist uke gjestet TV-showet «Watch What Happens Live», med Andy Cohen (50), fikk duoen et spørsmål fra en seer om det stemte at de to hadde kranglet i stjernebryllupet slik det lenge hadde versert rykter om, skriver nettstedet Contact Music.

Saken fortsetter under bildet.

NÆRE VENNER: Her er Chrissy og John avbildet med Kim Kardashian etter en middag i Hollywood for tre år siden. Foto: NTB Scanpix
NÆRE VENNER: Her er Chrissy og John avbildet med Kim Kardashian etter en middag i Hollywood for tre år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble satt ut av alle kjendisene

Den tidligere «Sports Illustrated»-modellen bekreftet så at ryktene stemte, og at hun fremdeles har dårlig samvittighet for episoden. Hun føler også at hun skylder Kim og Kanye en unnskyldning for den dårlige oppførselen.

- Det var en diger krangel, avslørte Chrissy til Andy Cohen.

- Men jeg tror ikke de visste om det, la John til, og siktet til brudeparet.

- Alle visste om det, hevdet derimot tobarnsmoren, før hun utdypet hvorfor hun og ektemannen kranglet:

- Det handlet mye om min egen usikkerhet.

Saken fortsetter nedenfor.

Videre forklarte Teigen at hun ble overveldet av alle de store stjernene som var samlet under et tak, og at det rett og slett skremte henne.

- Det var så mange utrolig fantastiske mennesker i et rom, delte hun.

- Jeg ser på deg som fantastisk, skjøt TV-verten inn.

- Jeg var bare veldig usikker, og det hjalp ikke at jeg hadde drukket alkohol, avsluttet Chrissy.

Sommeren 2017 avslørte nemlig den mørke skjønnheten at hun hadde problemer med alkohol.

Saken fortsetter nedenfor.

- Du føler deg grusom

I et intervju med Cosmopolitan fortalte Teigen om hvordan hun hadde prøvd å endre livsstilen sin, hovedsakelig når det gjaldt alkoholinntak.

- Jeg drakk altfor mye. Jeg ble vant til å ta et glass vin mens jeg ble stylet, så et glass til før en prisutdeling. Og dermed en hel haug på prisutdelingen. Så ville jeg føle meg dårlig fordi jeg dreit meg ut foran en rekke folk som jeg virkelig respekterte. Og den følelsen, det er ingenting som den. Du føler deg grusom. Det ser ikke bra ut for meg, for John, eller for noen, delte hun.

33-åringen hevdet videre at flere i familien hennes har slitt med alkoholproblemer, og at hun selv ikke akkurat er typen som «bare kan ta én drink».

I tillegg skal heller ikke medisinene hun tok for depresjon og angst ha fungert så godt med alkohol, røpet hun.

- Ingen har liksom tatt det opp med meg. De antok bare at det var ok fordi jeg alltid følte meg fin dagen derpå. Jeg visste i hjertet mitt at det ikke var riktig. Det gjør deg veldig kort mot mennesker. Folk tenker at det er søtt og gøy å dra på brunsj og drikke masse, men det ligger mer bak. Jeg har aldri noen gang tenkt: «Jeg er veldig glad for at jeg var på denne brunsjen».

- Jeg vil ikke være den personen. Jeg er nødt til å fikse meg selv, sa hun til bladet.

Chrissy Teigen og John Legend giftet seg høsten 2013 og har barna Luna (2) og Miles (8 mnd) sammen.

LES OGSÅ: Ser rødt av gravidspørsmål

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer