Elon Musk:

- Hadde en affære med kompisens kone

Elon Musk skal ha bidratt til kameratens skilsmisse, ifølge Wall Street Journal.

CASA NOVA? Elon Musk er angivelig ikke fremmed for en affære eller to. Foto: Angela Weiss/AFP/NTB
CASA NOVA? Elon Musk er angivelig ikke fremmed for en affære eller to. Foto: Angela Weiss/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At Elon Musk (51) er en pikenes Jens, er ingen godt bevart hemmelighet. Tidligere denne måneden ble det kjent at Musk hadde hatt en affære med prosjektleder i firmaet hans, Neuralink, Shivon Zilis.

Affæren endte med at Zilis ble gravid med tvillinger, som ble født kun uker før Musk og artisten Grimes kunne ønske datteren Exa Dark Sideræl velkommen til verden i desember i fjor. Med det har 51-åringen ti barn.

ÅPNER OPP: Reaksjonene var ikke få da norske Nina Winther ble sett sammen med Dan Bilzerian. Video: Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

Nå er angivelig nok en av milliardærens affærer avdekket, og det med kona til en kompis, ifølge The Wall Street Journal.

Søkte om skilsmisse

Ifølge avisen skal en av grunnleggerne i Google, Sergey Brin (48), ha søkt om skilsmisse fra kona Nicole Shanahan (37) etter å ha funnet ut at hun hadde vært utro med Musk.

Ifølge New York Post skal Musk og Brin ha vært venner i en årrekke, og Tesla-grunnleggeren har tidligere overnattet i kompisens hjem i Silicon Valley ved flere anledninger.

Brin og kona var separert da affæren med Musk fant sted, men de bodde fremdeles sammen, forteller en kilde nær Shanahan til The Wall Street Journal.

STAVERNFESTIVALEN: Siv Meyer, kjent fra «Ex on the Beach», svarer på hvordan det går med kjærligheten. Video: Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

I januar søkte dermed Brin om skilsmisse, med «uforenelige forskjeller», som årsak. Det skjedde uker etter at han hadde funnet ut om kompisen og kona, ifølge kilder kjent med situasjonen til avisen.

Sergey Brins advokat ønsker ikke å kommentere saken. Verken Musk eller Shanahans talsperson har besvart The Wall Street Journals henvendelser.

I etterkant av WSJ-saken har Musik imidlertid valgt å uttale seg.

«Dette er totalt bs (bullshit, journ.anm). Sergey og jeg er venner og var på fest sammen i går kveld! Jeg har bare sett Nicole to ganger på tre år, begge gangene med mange andre mennesker rundt. Ikke noe romantisk», skrev han i et innlegg på Twitter, ifølge People.

Som far, så sønn

Det er for øvrig ikke bare Elon Musk som skaper overskrifter om dagen. Forrige uke kunne nemlig Tesla-grunnleggerns far, Errol Musk (76), røpe at han hadde blitt far til sitt syvende barn i 2019.

FRIERI: I Netflix-serien «How to build a sexroom» møter vi flere par som ønsker å spice opp forholdet. Et av parene tar også enda et steg videre i forholdet. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Netflix Vis mer

Dette er pappa-Musks andre barn med sin stedatter Jana Bezuidenhout (35) - uplanlagt.

LES OGSÅ: Om toppløsbilder: - De spilte på usikkerheten min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer