DISKRET: - De forlot hotellet gjennom utgangen på baksiden, og var veldig diskret. Jennifer gikk først, men John gikk rett bak henne da de dro, sier en kilde om Jennifer Aniston og John Mayers bursdagsfeiring. Foto: All Over Press
DISKRET: - De forlot hotellet gjennom utgangen på baksiden, og var veldig diskret. Jennifer gikk først, men John gikk rett bak henne da de dro, sier en kilde om Jennifer Aniston og John Mayers bursdagsfeiring. Foto: All Over PressVis mer

Hadde eksen på overnatting

Prøvde å snike seg ut av Jennifers hus, men ble fersket på kamera.

SEHER.NO: Jennifer Aniston (39) og eks-kjæresten John Mayer ble observert sammen da de feiret Mayers 31-årsdag i Los Angeles onsdag kveld. Paret så ut til å kose seg under den romantiske middagen de delte på et hotell i filmbyen, skriver FemaleFirst.

- De forlot hotellet gjennom utgangen på baksiden, og var veldig diskret. Jennifer gikk først, men John gikk rett bak henne da de dro, sier en kilde til nettstedet.

Tydeligvis hadde middagen gitt mersmak for de to stjernene. Morgenen etter ble nemlig John observert da han forlot eks-kjærestens Hollywood-hus i en svart Cadillac.
Øyenvitner hevder at rockeren "gjorde alt han kunne for å snike seg ut av Jennifers hus". Men det lyktes ikke helt for 31-åringen, som ble fersket på kamera av de ventende fotografene.
I mellomtiden er Jennifers venner etter rapportene å dømme bekymret for "Friends"-stjernens avgjørelse om å ta opp igjen kontakten med Mayer. Hennes nære venner - deriblant "Friends"-venninnen Courtney Cox og hennes mann David Arquette - mener at John ikke har noen intensjoner om et langvarig forhold til skuespilleren, og at hun igjen vil bli såret.

14. oktober skrev Seher.no om at John og Jennifer skal ha gjenopptatt kontakten - bare en og en halv måned siden det høyt profilerte paret gjorde det slutt etter nesten fire måneder som kjærester.

Det gikk mange spekulasjoner rundt årsaken til bruddet, og én av grunnene skal angivelig ha vært at Jennifer ønsket at Mayer skulle tone ned rockekarrieren, noe 31-åringen selv ikke ville.

Senere florerte ryktene om at Mayer skal ha vært utro mot Jennifer flere ganger.

I slutten av september bestemte Jennifer seg likevel for å ta opp kontakten med ekskjæresten, og nå kan det altså se ut som om de har funnet tilbake til hverandre.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Aniston nyter livet som singel

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.