- Hadde egentlig ikke lyst til å delta

Thomas Hansvoll ble presset til å være med i «Mesternes mester».

<strong>I DUELL:</strong> Hansvoll måtte se seg slått i natt-test av Bente Nordby. Fortjent, mener han selv. Foto: NRK
I DUELL: Hansvoll måtte se seg slått i natt-test av Bente Nordby. Fortjent, mener han selv. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere proffbokseren Thomas Hansvoll (37) ble første deltager som måtte forlate NRK-serien «Mesternes mester». Men i utgangspunktet hadde ikke Hansvoll spesielt lyst til å delta.

- Det var en ære å bli spurt. Jeg hadde egentlig ikke lyst til å være med på «Mesternes mester». Jeg var ikke spesielt godt trent, og hadde slitt en del med skader. Men samboeren min presset meg, og sa: Dette måtte jeg være med på, sier Hansvoll til Seoghør.no.

Hansvoll lå sist på resultatlisten, og måtte velge en han skulle duellere mot. Valget falt på den tidligere fotballkeeperen Bente Nordby. Valget var enkelt.

- Vi ble enige om at det var personen som lå nest sist som skulle ut i natt-test, og det var derfor jeg valgte Bente. Jeg ville ikke gå mot gjengen og velge noen andre.

Dermed måtte Nordby og Hansvoll kjempe mot hverandre i en konkurranse der det var fokus på  god reaksjon. Konkurransen gikk ut på at man skulle gripe tak i en sylinder da lyset under sylinderen ble slukket.

Nordby var raskest på to av to forsøk, og kunne vende tilbake til de andre i gjengen. Hansvoll mener det var riktig person som måtte forlate «Mesternes mester».

- Under konkurransen var jeg ganske avslappet. Tenningen manglet. Men etter noen minutter ble alt veldig tåkete for meg. Bente gjorde en kjempejobb, så det var riktig mann som gikk ut av konkurransen. Sånn sett er det helt greit, men det er selvfølgelig kjedelig å være den første som ryker ut.

«Mesternes mester» sendes lørdager klokken 19.55 på NRK. Se vår store TV-guide her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var ydmykende

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer