HØYT: "71 grader nord"-deltagerne måtte tåle mye under innspillingen, som foregikk i mai. Her er de på om lag 700 meters høyde. Foto: TVNorge
HØYT: "71 grader nord"-deltagerne måtte tåle mye under innspillingen, som foregikk i mai. Her er de på om lag 700 meters høyde. Foto: TVNorgeVis mer

Hadde du turt dette?

"71 grader nord"-deltageren fikk utfordret sin store skrekk.

SEHER.NO: Mandag kveld var det duket for den sjette episoden av "71 grader nord", og nok en gang måtte deltagerne gjennom et "sant helvete". Denne gangen gikk det verst utover Trym Hølvold (34), som måtte utfordre sin verste skrekk - drøye 700 meter over bakken.

I den forrige episoden av det populære TVNorge-programmet var deltagerne sjokkerte vitner til at Benedicte Unhjem Johansen på dramatisk vis besvimte etter at et virus hadde herjet i gruppa. Denne mandagen var det derimot Trym som fikk mest oppmerksomhet i gruppa - i hvert fall for en stakket stund.

34-åringen sliter med høydeskrekk - og er livredd når de skal gå over den bratte og farlig eggen på Otrøya. Det er stupbratt, glatt og sleipt. Derfor var det knyttet stor spenning til om hardhausen ville klare å fullføre oppdraget deltagerne er satt til å gjøre.

Se bildene av alle "71 grader nord"-deltagerne nederst i saken!

- Nå kan jeg ikke si at dette er noe morsomt lenger, sa "71 grader nord"-deltageren - svært stressa - i programmet, mens han prøvde febrilsk å gjennomføre det knalltøffe oppdraget.

I ettertid innrømmer han også at det hele var svært tøft når det sto på som verst.

- Jeg kan vel ikke si annet enn at det var veldig ubehagelig, sier han til Seher.no.

På samme tid innrømmer Høvold at han ikke følte seg direkte utrygg - til tross for at han befant seg cirka 700 meter høyere enn hva han egentlig skulle ønsket.

- Vi hadde med oss et fantastisk crew, og et sikkerhetsteam som visste hva de holdt på med. Men så er det denne uforklarlige biten med høydeskrekk da. Du er redd for å slå deg, ramle - og daue, sier han.

Men 34-åringen lever fortsatt i beste velgående. Og i ettertid synes han også at opplevelsen han hadde i kveldens program, er med på å gjøre skrekken lettere å håndtere neste gang.

- Ting man gjør flere ganger på rad, gjør at det samme kan bli bedre neste gang man gjør det. Det gjør det lettere å takle slike situasjoner, sier Trym Hølvold til Seher.no.Har du et tips om "71 grader nord"- deltagere eller andre kjendistips? Tips oss her! 

LES OGSÅ: - Kjør feil, og du dør

Se bildene av alle "71 grader nord"-deltagerne her:

TENKEPAUSE: Realityserien er en påkjenning både psykisk og fysisk. Her er det Trym Hølvold (33) fra Kirkenes som tar seg en pause. Foto: TVNorge
YNGSTEMANN: Marius Chr. H. Dietrichson (21) fra Bærum. Foto: TVNorge
DELTAKER: Linn Gjerstad (31) Stavanger Foto: TVNorge
KALDT?: Inge Dulin (30) fra Tromsø ser ut som han ikke er helt komfortabel med badingen. Foto: TVNorge
MED "SJEFEN": Rita Einevoll (38) fra Bergen med 71 grader-general Tom Stiansen. Foto: TVNorge
ELDSTEMANN: Per Kristen Gisleberg (53) fra Hakadal. Foto: TVNorge
DELTAKER: Håkon Halstensen, (40) fra Molde. Foto: TVNorge
TV-FJES: Benedicte Unhjem Johansen (34) fra Bærum vet mye om TV, nå skal hun være foran kamera. Foto: TVNorge
YNGSTE KVINNE: Mali Fjogstad Nielsen (21) fra Kongsberg. Foto: TVNorge
DELTAKER: Katinka L. Sundnes (28) fra Lørenskog. Foto: TVNorge
DELTAKER: Wenche Godtskalksdotter Enes (40) fra Rosendal Foto: TVNorge
DELTAKER: Morten Mo (30) fra Oslo. Foto: TVNorge