Robin Johansson i «Paradise Hotel» 2019:

- Hadde det ikke bra med meg selv

«Paradise Hotel»-aktuelle Robin Johansson har gjort opp for de lovbruddene han har begått. Han er likevel innforstått med at det finnes fordommer mot ham.

SNART TV-AKTUELL: Robin Johansson (24) er en av deltakerne i den kommende sesongen av «Paradise Hotel». Nå forteller han om sin fortid. Foto: Jonas Scheie Hammer
SNART TV-AKTUELL: Robin Johansson (24) er en av deltakerne i den kommende sesongen av «Paradise Hotel». Nå forteller han om sin fortid. Foto: Jonas Scheie Hammer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg satt i fengsel i to måneder. Det var en utrolig tøff periode, samtidig som man lærer mye av det. Jeg skal aldri tilbake dit.

I dag ble de fire første deltakerne i årets utgave av «Paradise Hotel» offentliggjort, og realityprofil Robin Johansson (24) er blant dem som sjekker inn i den kommende sesongen.

24-åringen har tidligere gjort seg bemerket i den svenske utgaven av «Ex on the Beach», mens han her til lands er mest kjent som ekskjæresten til Sophie Elise Isachsen (24).

Les om de andre deltakerne nederst i saken!

Knusende dom

De to var et par i halvannet år, hvor forholdets opp- og nedturer også ble dokumentert i TV 2-serien «Bloggerne». Bare en måned etter bruddet, i januar 2016, ble Johansson dømt for vold mot en kvinne og en politimann.

Ifølge dommen fra Oslo tingrett ble voldsepisoden mot førstnevnte karakterisert som «brutal».

Hendelsen fant sted i Oslo sentrum sommeren 2015, og i retten ble Johansson anklaget for flere svært alvorlige punkter - som endte i en knusende dom. Han ble dømt til 90 dager ubetinget fengsel, og måtte betale erstatning til den fornærmede kvinnen på 10 000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer