Hadde Cannabis i veska?

- Ting er ikke alltid slik det ser ut som, sier Paris' talsmann.

SJOKKERT: Faksimile fra News Of the Worlds nettsider, hvor de har bilder av Paris og veska. Foto: News Of the World
SJOKKERT: Faksimile fra News Of the Worlds nettsider, hvor de har bilder av Paris og veska. Foto: News Of the World Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Er det ikke det ene, så er det i hvert fall det andre.

Kort tid etter at arvingen Paris Hilton ble tiltalt for fyllekjøring, og enda kortere tid siden hun sloss med Shoanna Moakler på kjendisklubben Hyde, skriver News Of the World nå at festløven er observert med cannabis i veska!

Det var under moteshowet til Dolce & Gabbana i helga at en fotograf tok bilder av innholdet i veska til skjønnheten. Sammen med neglelakk, lipgloss og mobiltelefonen hennes, lå det en liten pose med grønnbrune, tørkede blader. 

LES OGSÅ: Fant cannabis i George Michaels bil!

- Hun brydde seg fint lite om folk så det, forteller et vitne til News Of the World. - Hun pratet i vei med folk, akkurat som om alt var i orden.

Hiltons talsmann, Elliot Mintz, tok derimot kjapt det tørkede bladet fra munnen; - Ting er ikke alltid slik det ser ut som. Det ville vært urettferdig å trekke konklusjoner basert på disse bildene, skriver Sunday Mail.

SE HER: Nick Carter ber om unnskyldning for sex-påstandene.

Da Paris i juni ble konfrontert med samme spørsmål, hadde hasjpipa en helt annen lyd;

- Jeg vil bare få klarhet i noe. Paris rullet sin egen tobakk. Det var helt vanlig tobakk du så, sa Mintz.

Se bilde av Paris og veska på News Of the Worlds hjemmesider.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer