- BRYLLUPSPLANLEGGINGENG FØLTES SOM EN DOP-HANDEL: Da Scarlett Johansson giftet seg med Ryan Reynolds måtte alt foregå så skjult og hemmelig at Scarlett følte hun drev med noe ulovlig. Foto: Stella Pictures
- BRYLLUPSPLANLEGGINGENG FØLTES SOM EN DOP-HANDEL: Da Scarlett Johansson giftet seg med Ryan Reynolds måtte alt foregå så skjult og hemmelig at Scarlett følte hun drev med noe ulovlig. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hadde bjørner og hvaler som bryllupsgjester

Skuespillerparet giftet seg i noe uvanlige omgivelser...

SEHER.NO:  Scarlett Johansson giftet seg nylig med "Adventureland"-stjernen Ryan Reynolds. Bryllupet foregikk på et øde sted i Canada - og gjestene var noe uvanlige.

- Vi giftet oss på Vancouver Island i Canada, der er det svært øde og intimt. I området der vi giftet oss var det både bjørner, hvaler og ørner, sier Johansson i et intervju med David Letterman, på "The Late Show".


Johansson innrømmer at det ble veldig snikete, da de skulle planlegge bryllupet.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli nødt til å planlegge bryllupet mitt i et mørk smug, men slik ble det. Alt måtte være så hemmelig, så det føltes nesten ut som om jeg skulle utføre en dop-handel - uten all moroa.

Johansson - som drømmer om å adoptere en gang i fremtiden - sier hun liker følelsen av å være, selv om hun ikke føler seg så veldig annerledes.

- Jeg tror den eneste forskjellen er at jeg lager min egen lille familie nå, noe som er morsomt. Det blir som en liten del av en stamme. Du håper at forholdet gjør deg bedre, og at du lærer ting om deg selv. Vi er nesten som en liten afrikansk stamme.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: Drømmeparet selger huset