Idol 10 igjen Ingvar Foto: Espen Solli, Se og Hør
Idol 10 igjen Ingvar Foto: Espen Solli, Se og HørVis mer

- Hadde aldri trodd vi skulle havne her

Kristian René fra «Paradise Hotel» var blant dem som jublet høyest, da bestekameraten Ingvar imponerte «Idol»-publikummet fredag.

SEOGHØR.NO: Ingvar Olsen (24) fra Kvaløya fikk stående applaus fra publikum i salen, da han fredag sang Elvis-låten «I Can't Help Falling in Love» i årets første «Idol»-finalerunde.

En av de som jublet aller høyest i salen var bestekameraten Kristian René Johansen (24), som i likhet med Ingvar er fra Kvaløya i Tromsø kommune.

Tilla Gaasø fikk færrest stemmer og måtte forlate konkurransen fredag.

Kristian René er godt kjent for sin deltagelse i to sesonger av TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Der vakte han blant annet oppsikt da han forlovet seg - og to måneder senere brøt - med den kvinnelige deltageren Tina Skovdal.

- Vi har kjent hverandre helt siden vi var små og har mye kontakt i dag. Kristian René bor jo i Oslo, så han fungerer som en guide for meg når jeg er her for å være med på «Idol».

- Jeg hadde aldri trodd vi skulle havne her. Hadde noen sagt til meg når vi var sju at vi om noen år skulle være med i hvert vår landsdekkende TV-program, hadde jeg sagt de var gærne, sier Ingvar til Seoghør.no.

Kristian René legger ikke skjul på at han er stolt av sin gode venn, som etter sangen sin fikk dommer Esben «Dansken» Selvig til å utbryte at Ingvar hadde gjort alle menn som hørte på til kvinner.

- Det er gøy at folk får se hvor flink han er.

- Jeg håper han vinner hele konkurransen. Det eneste jeg er redd for er at han nå kommer til å stikke av med alle damene, sier Kristian René med et smil.

Guttene sier til Seoghør.no at de begge for tiden er single, men avslører at det ikke er fest og sjekking som står på programmet når de møtes.

- Kristian René er egentlig en mye roligere fyr, enn sånn folk kjenner ham fra TV, og jeg er også veldig rolig av meg.

- Så det er ikke mye festing når vi er sammen. Nå er det viktigste for meg å gjøre det like bra i neste runde av «Idol». Jeg gleder meg til å gå på scenen igjen, sier Ingvar til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Her frir Kristian René på Paradise Hotel