- Hadde aldri stilt opp i mitt eget program

TV3s nye sjekkegeneral orker ikke tanken på å bli avvist...

<strong>SKYTER AMORS PILER:</strong> Hasse Hope skal fra mandag 29. august lede sjekkeprogrammet «Dagens Mann» på TV3. Foto: Tv3
SKYTER AMORS PILER: Hasse Hope skal fra mandag 29. august lede sjekkeprogrammet «Dagens Mann» på TV3. Foto: Tv3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den nye programlederen Hasse Hope tar opp arven etter «Reisesjekken» når han utover høsten vil spleise menn og kvinner i det nye sjekkeprogrammet «Dagens mann» på TV3.

I programmet gir opptil 30 kvinner sin umiddelbare reaksjon på guttene som stiller opp i håp om å finne en date.

Men selv om Hope i likhet med «Reisesjekken»-generalen Helge Hammelow-Berg har anlagt en fyldig bart, hevder han selv han ikke har noe forhold til TV-klassikeren fra 90-tallet - fordi han ikke husker noe av det.

- Jeg var vel tre år når det gikk på TV,  så jeg har bare vage minner av at mamma satt og lo i sofaen. Men jeg har jo fått inntrykk av hvor stort det var.

- Etter min mening så må man ha bart for å være en god sjekke-general, sier han til Seher.no og ler.


Hope - som selv er singel - avslører at han er imponert over guttene som utsetter seg for kvinnenes dom i hans sjekkeprogram.

- Jeg hadde aldri turt å stille opp selv, for jeg er så redd for å bli avvist. All respekt til mennene, de er verdens modigste menn, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Noen ble sinte og noen gråt[obj:media:9915]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer