Hadde aldri laget mat før «MasterChef»

- Jeg skulle nok klart å lage frokost til kjæresten min, men da blir det ikke mer komplisert enn brødskiver, sier kjendisblogger Sophie Elise.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne uken er suksessbloggeren Sophie Elise Isachsen (19) med i TV3-programmet «MasterChef». Der får hun muligheten til å gjøre noe hun aldri har gjort før: Nemlig å lage mat.

KJÆRESTEN LAGER MAT: Sophie Elise Isachsen skryter av kjæresten, svenske Robin, sine ferdigheter på kjøkkenet. Foto: Privat
KJÆRESTEN LAGER MAT: Sophie Elise Isachsen skryter av kjæresten, svenske Robin, sine ferdigheter på kjøkkenet. Foto: Privat Vis mer
IKKE SÅ ENKELT: Sophie Elise lider av sykdommen Essensiell tremor, som gjør at håndarbeid blir vanskelig. Derfor fikk hun det problematisk da hun skulle rense reker med Mads Østberg og Donna Ioanna. Foto: TV3
IKKE SÅ ENKELT: Sophie Elise lider av sykdommen Essensiell tremor, som gjør at håndarbeid blir vanskelig. Derfor fikk hun det problematisk da hun skulle rense reker med Mads Østberg og Donna Ioanna. Foto: TV3 Vis mer

- Det stemmer at jeg aldri har laget mat før.  Så sånn sett har jeg vært heldig på det området. Eller uheldig, vil kanskje noen mene. Jeg har aldri bodd alene, og har hatt folk rundt meg som er glade i å lage mat, sier Isachsen til Seoghør.no.

Isachsen flyttet for ikke lenge siden til Oslo, og skal det bli middag på bordet, er det kjæresten Robin som må lage den. Ellers blir det takeaway-mat.

- Nå er det enten kjæresten min som lager middag, eller så blir det takeaway. Robin er veldig flink til å lage mat, så jeg har vært heldig der!


Den populære bloggeren skulle nok imidlertid klart å lage frokost på senga til kjæresten, dersom hun prøver. Men da kan han nok ikke forvente seg noe fancy.

- Frokost på senga til ham skulle jeg nok klart å lage. Men da blir det brødskiver, og ikke noe mer komplisert enn det, forteller hun lattermildt til Seoghør.no.

I «MasterChef» mandag kveld må deltagerne lagvis gjennom en konkurranse, der en viss mengde reker må renses. Men for Isachsen blir det problematisk. Hun lider nemlig av sykdommen «essensiell tremor», som skaper skjelving i hendene. Sykdommen er forstadiet til Parkinson.

- Mange tenker kanskje at det er en smal sak å rense reker. Jeg hadde ikke gjort det selv før, men jeg har sett andre gjøre det. Men jeg har en sykdom som gjør at alt som har med finmotorikk å gjøre veldig vanskelig. I tillegg er det vondt. Jeg får kramper og det spenner seg.

Hvordan det går med Sophie Elise, ser du i «MasterChef», som sendes mandag til torsdag klokken 19.30 på TV3.


LES OGSÅ: - Vi sminker oss sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer