I RETTEN: Skuespilleren er nå i retten etter at kvinnen han angivelig hadde en affære med forsøkte å svindle til seg flere millioner av ham. Foto: All Over Press
I RETTEN: Skuespilleren er nå i retten etter at kvinnen han angivelig hadde en affære med forsøkte å svindle til seg flere millioner av ham. Foto: All Over Press Vis mer

- Hadde affære med 17-åring

Skuespilleren er nå i retten...

SEHER.NO: Den tidligere «Under Samme Tak»- og «Akutten»-skuespilleren John Stamos (46) er for tiden midt i en rettsak mot en kvinne, som er siktet for å ha prøvd å lure til seg flere millioner kroner fra ham.

Mandag la kvinnens advokat frem en påstand om at Stamos hadde en affære med kvinnen i 2004. Da var kvinnen kun 17 år gammel. Kvinnen, som heter Allison Coss, er nå 24.

Forsvarsadvokaten la riktignok påstanden frem i åpningsforklaringen i rettssaken, noe som gjør at det ikke kan brukes som bevis mot Stamos.

Stamos' advokat, William Sobel, kom i kjølvannet av påstanden med følgende beskjed, via talsperson Matt Polk:

«Anklagelsen som ble gjort i rettssalen av forsvarsadvokaten i åpningsforklaringen, kommer ikke til å forklares, rett og slett fordi det ikke er sant».

Coss er sammen med Scott Sippola siktet for å ha forsøkt å lure til seg 4.2 millioner kroner ved å fortelle Stamos at de hadde bilder av ham med kokain og strippere. Aktor i saken hevder bildene ikke eksisterer.

Ifølge Coss' advokat møtte Stamos den 17 år gamle jenta i 2004, like etter at Stamos hadde separert seg fra ekskona, Rebacca Romijn. Stamos skal ha lagt merke til jenta og hennes venninne på en nattklubb, kjøpt en drink til dem, selv om de kun var 17 år gamle, og deretter tatt jentene med til hotellrommet.

Der skal det ha dukket opp to strippere med en pose full av kokain. Coss skal deretter ha fotografert Stamos mens han bøyde seg over et bord der kokainen var lagt ut.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: For full til å ha sex