BLE HACKET: Britney Spears' mange unge fans kunne i helgen lese en svært grov beskjed som tilsynelatende var skrevet av popstjernen. Foto: AP
BLE HACKET: Britney Spears' mange unge fans kunne i helgen lese en svært grov beskjed som tilsynelatende var skrevet av popstjernen. Foto: APVis mer

Hacket Britneys Twitter-konto

"Ville bare oppdatere dere på størrelsen til vaginaen min"...

SEHER.NO: Britney Spears (27) var en av stjernene som nylig opplevde å få kontoen sin hacket på Twitter.

Mens popstjernen over lengre tid har publisert innlegg som "Jeg elsker Japan! De små bilene er så søte! - Britney" på mikrobloggen, er tonen en annen i innlegget som denne uka ble publisert på siden hennes:

"Hei alle sammen! Brit Brit her, ville bare oppdatere dere på størrelsen til vaginaen min. Den er omkring fire fot bred og har tenner skarpe som barberblad", kunne Spears' mange unge fans lese.

Representanter for "Womanizer"-stjernen, som administrerer kontoen, bekrefter overfor Rollingstone.com at kontoen virkelig ble hacket.

- Vi ble hacket i morges. Vi beklager hvis vi har forulempet Britneys fans og Twitter-følgere... Vi ønsker aldri å forulempe noen, sier en representant med navn Lauren til nettsiden.

Det grove innlegget er nå fjernet.

Forhåpentligvis sitter ikke Britney hjemme og biter negler. I bladet Glamour fortalte hun nylig om nyttårsforsettene sine:

- Jeg vil slutte å bekymre meg så mye, fordi jeg bekymrer meg hele tiden. Og jeg vil lære meg å generelt bli gladere. Jeg må lære meg å ikke ta ting så seriøst. Og slutte å bite negler.

Andre som opplevde å bli hacket på Twitter, var kommende USA-president Barack Obama (47) og nyhetsanker i CNN, Rick Sanchez (50).

- Vi stengte øyeblikkelig kontoene deres og har iverksatt en etterforskning. Barack og de andre har nå kontroll over kontoene sine igjen, skriver en av Twitter-grunnleggerne, Biz Stone, i bloggen sin.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Tok med kjæresten hjem til mamma!