«Haba haba» flytter «Farmen»-finalen

TV 2 må endre på det planlagte sendeskjemaet - igjen i frykt for NRK.

<strong>FLYTTER FINALEN:</strong> Den endelige avgjørelsen i årets «Farmen» skulle egentlig falt 14. mai, men er flyttet til søndag 15. mai. Foto: TV 2
FLYTTER FINALEN: Den endelige avgjørelsen i årets «Farmen» skulle egentlig falt 14. mai, men er flyttet til søndag 15. mai. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag 14. mai skal det norske håpet Stella Mwangi - hvis hun tar seg til finalen - i aksjon under Eurovision i tyske Düsseldorf. Samme dag skulle egentlig den store «Farmen»-finalen blitt sendt på TV 2.

Det skjer ikke, bekrefter TV 2 til Seher.no.
 
- Lørdag blir det «Haba haba»-kveld, sier presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, til Seher.no.

Ifølge Iversen ble flyttingen av «Farmen»-finalen bestemt for noen uker siden. Ny sendedato er satt til søndag 15. mai.
 
- Vi må bare ta til etteretning at det vil være et stort fokus på Stella og Eurovision denne lørdagen. Og jeg tror nok at våre seere vil være glade for at de kan fokusere fullt og helt på «Farmen» på søndag, forteller han.
 
Fra før av er det kjent at kanalen har flyttet tradisjonsrike «Gullruten» til fredag. Også det programmet skulle opprinnelig sendes lørdag 14. mai.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ble sjokkert da jeg hørte hva han mente om meg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer