Haave forlater Se og Hør

Harald Haave (53) har sagt opp sin stilling som sjefredaktør i Se og Hør.

SLUTTER SOM SJEFREDAKTØR: Harald Haave slutter som sjefredaktør i Se og Hør. Foto: Se og Hør
SLUTTER SOM SJEFREDAKTØR: Harald Haave slutter som sjefredaktør i Se og Hør. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Haave ble ansatt som assisterende sjefredaktør i Se og Hør oktober 2005, og ble sjefredaktør for Norges største ukeblad i november 2007.

Til Seoghør.no sier Haave at det ikke er noen dramatikk bak avgjørelsen.

- Da jeg tok over som sjefredaktør sa jeg til meg selv at jeg ville bruke de neste fem år av mitt liv på den utfordrende og spennende jobben. Nå er de årene gått og jeg står ved mitt ord – til meg selv. Alt har sin tid, også det å finne et egnet tidspunkt til å fratre. Nå ser jeg frem til å ta fatt på nye og spennende oppgaver innen journalistikk, PR og kommunikasjon.


- Min etterfølger overtar et blad der journalistikken er i høysetet, med en stab som er vant til å ta i et tak og stå på, og der det økonomiske fundamentet er svært godt. I tillegg har vi virkelig fått fart på seoghør.no med mål om å være best på alle plattformer innen kjendis- og underholdningsjournalistikken. Jeg er stolt av hva vi har fått til. Alt ligger til rette for mange spennende år fremover for min etterfølger, sier sjefredaktør Harald Haave til Seoghør.no.

Haave sier han ikke har noen bestemt jobb å gå til, og vil bruke tiden framover til blant annet å jakte hjort på Vestlandet og å reise.

- Det som er mest trist, blir å forlate alle de gode folkene jeg har jobbet med, sier han til Seoghør.no.


- Haave har gjort en flott jobb, og han har vært viktig for Se og Hør i en periode med store endringer for blader og magasiner. Harald vil stå i stillingen ut oktober, og vi har allerede igangsatt en prosess for å finne en erstatter til stillingen som leder av Norges største ukeblad og nettsted for kjendis- og underholdningsjournalistikk. Vi regner med å ha en løsning innen utgangen av oktober, sier direktør Tore Sannum.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Toralv Maurstad: - Beates mor var min første kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer