SLÅR TILBAKE: - Trekker ikke denne personen tilbake anmeldelsen - anmelder jeg personen tilbake, sier Gynning til Aftonbladet. Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: - Trekker ikke denne personen tilbake anmeldelsen - anmelder jeg personen tilbake, sier Gynning til Aftonbladet. Foto: All Over PressVis mer

Gynning anmelder anmelderne

- De er idioter.

SEHER.NO: Den svenske TV-kjendisen Carolina Gynning (30) har gjort suksess som programleder etter at hun i 2004 vant den svenske versjonen av realityserien "Big Brother".

I forrige uke ble det kjent at Gynning har blitt anmeldt av en av sine egne fans, etter å ha lagt ut hennes personnummer, telefonnummer og adresse på sin private blogg.

Gynning hadde nemlig lovt finnerlønn til de som kunne hjelpe henne med å finne ut hvem som la ut "ekle meldinger" i kommentarfeltet på bloggen, men leserne selv mente de la ut kommentarene for å skape en motstand mot hennes usunne verdier.
Ifølge svenske Aftonbladet planlegger nå programlederern å anmelde anmelderne tilbake.

- Jeg synes de er en haug med idioter, forteller hun til avisen.

I ettertid av mail og telefonnummer-publiseringen fikk imidlertid Gynning støtte fra flere hold, og mange mente at det var helt rett av henne å henge ut det hun kaller "nettmobberne".
Til den svenske avisen sier Gynning - som nå vurderer å leggen ned bloggen sin - at hun planlegger å politianmelde tilbake.

- Trekker ikke denne personen tilbake anmeldelsen - anmelder jeg personen tilbake, sier hun.

Den barnfagre blondinen mener hun ikke hadde annet valg enn å legge ut informasjonen på bloggen sin.

- Det handlet om ekle kommentarer fra samme personer gjennom måneder, sier hun til den svenske avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Alt bare snurret