Gwyneths mareritt-kur

Kjendisenes helseguru skal sette Gwyneths viljestyrke på prøve.

IKKE FORNØYD: Gwyneth her med sitt andre barn, sønnen Moses, vil finne tilbake til sine gamle former... Foto: Stella Pictures
IKKE FORNØYD: Gwyneth her med sitt andre barn, sønnen Moses, vil finne tilbake til sine gamle former... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hollywood-skuespilleren Gwyneth Paltrow (34) går hardt til verks for å komme tilbake i den formen hun var før sine to svangerskap.

Etter at hun satte sønnen Moses til verden tidligere i år har Gwyneth strevd med å kvitte seg med de siste kiloene, og planlegger nå å følge en svært streng slankekur.

Oscar-vinneren har i årevis fulgt en makrobiotisk diett, og det er først den senere tid hun har tillatt seg å spise meieriprodukter.

Men nå har hennes helsguru gjennom flere år dr Nish Joshi satt opp en knallhard slankekur for henne, skriver The Sun.

Slanke, nybakte mødre. Se bildespesialen!

Gwyneth får ikke spise hvete, melkeprodukter, sukker, gluten, alkohol og rødt kjøtt. Hun kan spise hvitt kjøtt, fisk og grønnsaker, men ingen frukt unntatt banan.

- Gwyneth får virkelig testet viljestyrken sin. Dr Joshi har satt opp alt hun kan spise og alt hun ikke kan spise - og det er skremmende, sier en kilde til avisen.

Andre som har fulgt denne kuren er Cate Blanchett, Nicole Appleton, Rupert Everett og Kate Moss.

Det var dr. Joshi som tidligere anbefalte Gwyneth å bruke den spesielle behandlingsformen kopping for å rense kroppen for giftstoffer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer