Gwyneth viser magen

Søte Gwyneth Paltrow lader opp til fødsel i bassenget. Datteren Apple er med sin fruktbare mor.

Gwyneth viser magen
Publisert
Sist oppdatert

Rene fruktfatet!


Gwyneth Paltrow (33) døpte datteren Apple. Nå er en ny arving på vei, og spekulasjonene går høyt om også dette barnet kalles opp etter en frukt. "Orange" og "Peach" er favorittene!


Men inntil videre bruker Gwyneth graviditeten til å ta seg litt fri med lille Apple. Mor og datter er på ferie i Los Cabos, Mexico. Der bor de på et luksushotel og bruker dagene i bassenget og på terrassen.


Gwyneth er svært opptatt av helse. Hun er vegetarianer, og driver med yoga, og en rekke fantasifulle naturmedisiner og helsekurer. Blant annet har hun sverget til kopping - hvor man setter  sugekopper på huden.


Ektemannen Chris Martin (28) var ikke med på ferien, men han får sikkert lyst til å reise etter når han ser disse deilige bildene av kona og datteren... Coldplay-vokalisten er med bandet sitt på turne i USA, og satser på å besøke dem på fridagene sine.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer