Gwyneth Paltrow sverger til damp-behandling av vagina

- Alle må bare gjøre det, sier filmstjernen om den svært intime skjønnhetsbehandlingen.

GULLENDE REN: Gwyneth Paltrow skriver i et innlegg på nettsiden sin GOOP at hun er stor fan av en dampbehandling som renser underlivet. Her er filmstjernen avbildte på amfAR-gallaen i Hollywood i okotber 2014. Foto: Stella Pictures
GULLENDE REN: Gwyneth Paltrow skriver i et innlegg på nettsiden sin GOOP at hun er stor fan av en dampbehandling som renser underlivet. Her er filmstjernen avbildte på amfAR-gallaen i Hollywood i okotber 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Mortdecai»-aktuelle Gwyneth Paltrow (42) er ikke fremmed for å dele spesielle og kostbare kostholds- og velværetips.

Men det kan tenkes at Hollywood-stjernens nyeste tips er det aller mest oppsiktsvekkende rådet hittil.

Ifølge TooFab avslører nemlig «Iron Man»-skuespilleren en svært intim hemmelighet på livsstilsnettsiden sin GOOP denne uken.

42-åringen skriver at hun er en stor tilhenger av såkalte «V-steams», en spesiell type spabehandling som renser underlivet hennes.

- Du sitter på det som egentlig er en slags liten trone, og en kombinasjon av infrarød varme  og burot-damp renser livmoren din, og så videre, skriver Paltrow i et innlegg.

Saken fortsetter under bildet.

HELSE I FOKUS: Gwyneth Paltrow får stadig oppmerksomhet for sine uttalelser om helse og velvære. Her viser hun frem sin veltrente kropp på stranden i Cabo San Lucas, Mexico for et par uker siden. Foto: Stella Pictures
HELSE I FOKUS: Gwyneth Paltrow får stadig oppmerksomhet for sine uttalelser om helse og velvære. Her viser hun frem sin veltrente kropp på stranden i Cabo San Lucas, Mexico for et par uker siden. Foto: Stella Pictures Vis mer

Anbefaler vagina-detox

Filmstjernen forteller at behandlingen tilbys på Tikkun Spa i L.A., og hun nøler ikke med å anbefale intimbehandlingen på det varmeste.

FEIENDE FLOTT: 42-åringen strålte på «Mortdecai»-premieren i  Hollywood nylig. Kanskje hun nettopp hadde tatt en V-steam-behandling? Foto: Stella Pictures
FEIENDE FLOTT: 42-åringen strålte på «Mortdecai»-premieren i Hollywood nylig. Kanskje hun nettopp hadde tatt en V-steam-behandling? Foto: Stella Pictures Vis mer

- Dette er en behandling som frigir energi - ikke bare en damputskylling -  og som jevner ut kvinnelige hormonnivåer. Hvis du er i L.A., så må du bare prøve det, bedyrer Paltrow videre.

Den single filmstjernen og tobarnsmoren har tidligere måttet tåle tøff kritikk av GOOP.com, blant annet på grunn av kostbare tips og urealistiske forutsetninger.

Den originale dampbehandlingen, som skal stamme fra Korea, er imidlertid ikke så avskrekkende prismessig. En behandling koster omlag 400 kroner, skriver TooFab.

V-steam skal ha en rekke helsemessige fordeler, heter det på Tikunn Spas hjemmeside.

Dette er ikke første gang Gwyneth Paltrow kommer med pikante avsløringer fra eget liv. Da hun gjestet «Ellen DeGeneres Show» sammen med «Mortdecai»-kollega Johnny Depp (51) nylig, innrømmet hun å ha hatt sex i et fly.

LES OGSÅ: Turnerer sammen etter sjokkbruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer