DEN GANG DA: I fjor kom det frem at Gwyneth og ektemannen gjennom 10 år, Coldplay-vokalist Chris Martin, skulle skilles. Foto: Scanpix
DEN GANG DA: I fjor kom det frem at Gwyneth og ektemannen gjennom 10 år, Coldplay-vokalist Chris Martin, skulle skilles. Foto: ScanpixVis mer

Gwyneth Paltrow holder seg i form med sex

Gwyneth Paltrow avslører hvordan hun holder seg i form i nytt intervju.

SEOGHØR.NO: Gwyneth Paltrow (42) er kjent for sine noe spesielle trenings- og livstilssråd.

STRÅLER: Gwyneth viser frem sin veltrente kropp på coveret av Womens Healths juni-utgave. Foto: © WOMENS HEALTH
STRÅLER: Gwyneth viser frem sin veltrente kropp på coveret av Womens Healths juni-utgave. Foto: © WOMENS HEALTH Vis mer

Tidligere i år avslørte stjernen - som i fjor ble skilt fra Coldplay-vokalist Chris Martin - at hun blant annet er en stor tilhenger av såkalte «V-steams»; en spesiell type spabehandling som renser underlivet hennes.

– Du sitter på det som egentlig er en slags liten trone, og en kombinasjon av infrarød varme  og burot-damp renser livmoren din. Alle må bare prøve det, sa blondinen den gang.

Under et nytt intervju med det populære bladet Womens Health, hvor hun også er forsidepike, deler hun igjen sine beste tips til en sunnere kropp.

– Klisjé som det høres ut, tror jeg på trening, latter, å ha sex og å være deg selv, forteller to barns-moren.

Gwyneth sier også at hun er mer selvsikker en noensinne og at hun elsker å gå i bikini.

Til tross for at den vakre 42-åringen har en slank figur, er hun klar på at hun ikke er for streng i matveien – heller ikke når det gjelder barna.

–  Til lunsj spiser jeg en stor salat med grillet kylling, og til middag spiser jeg hva jeg vil. Mat-filosofien min er at ingenting bør utelukkes, deler blondinen om kostholdet sitt.

– Jeg tror ikke på å si at «Det kan du ikke spise». Hvis barna mine vil ha noe søtt av og til, så gir jeg dem det, avslutter hun.

Den siste tiden har Gwyneth stadig blitt observert med Glee-produsent Brad Falchuk og tidligere denne måneden tok hun ham med seg som date på filmpremiere.

- Hun hvilte hodet sitt på Falchuks skulder og han kysset henne ømt på pannen mens de så på filmen. De holdt hverandre også i hendene hele tiden, skrev bladet People etter premieren.

LES OGSÅ: Deler alt etter skilsmissen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.