RESERVEMAMMA?: Coldplay-vokalist Chris Martin (t.v) skal føle seg klar for å introdusere datteren Apple og sønnen Moses, som han har med ekskona Gwyneth Paltrow, for sin unge flamme - filmstjernen Jennifer Lawrence. Foto: Stella Pictures
RESERVEMAMMA?: Coldplay-vokalist Chris Martin (t.v) skal føle seg klar for å introdusere datteren Apple og sønnen Moses, som han har med ekskona Gwyneth Paltrow, for sin unge flamme - filmstjernen Jennifer Lawrence. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Gwyneth ble lamslått da hun fikk høre nyheten

Chris Martin skal være klar for å ta forholdet til Jennifer Lawrence ett steg videre.

Publisert

SEOGHØR.NO: Romanseryktene har svirret heftig rundt Coldplay-vokalist Chris Martin (37) og «Hunger Games»-stjerne Jennifer Lawrence (24) den siste tiden.

Forrige helg skal de to ha kysset lidenskapelig backstage på iHeartRadio Music Festival, og noen dager tidligere var skuespillerinnen til stede i salen da Coldplay spilte i L.A.

Og nå har romansen nådd nye høyder, skal man tro RadarOnline og Life & Style.

Ifølge nettstedene er nemlig den britiske musikeren klar for å introdusere sin 13 år yngre flørt for sine to barn, Apple (10) og Moses (8). Ekskona Gwyneth Paltrow (42) er imidlertid ikke av samme oppfatning.

- Gwyneth ble helt lamslått da Chris fortalte henne at han vil presentere Jennifer for ungene, uttaler en kilde til RadarOnline.

- Det kommer ikke til å skje med én gang, Chris vil være sikker på at forholdet ikke kommer til å renne ut i sanden før han tar et så stort skritt, forteller kilden ifølge Life & Style.

SJARMERENDE: Jennifer Lawrence er kjent for sin sympatiske og lite selvhøytidelige fremtoning. Her på Cannes filmfestival i mai 2014.  Foto: Stella Pictures
SJARMERENDE: Jennifer Lawrence er kjent for sin sympatiske og lite selvhøytidelige fremtoning. Her på Cannes filmfestival i mai 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

Har et intenst forhold

De to turtelduene, som er svært kamerasky, er blitt observert sammen i Las Vegas og i Malibu, California i løpet av de siste ukene.

Chris Martin skal være svært betatt av Jennifer, som anses som den strake motsetningen til ekskona hans, skuespiller Gwyneth Paltrow (42). Mens Paltrow er svært opptatt av trening og sunt kosthold, har Lawrence et mye mer avslappet forhold til sitt eget utseende.

- Chris har virkelig falt for Jen, og de har masse moro sammen. Det har skjedd fort, og det er ekstremt intenst, fortsetter kilden.

For noen uker siden var Jennifer Lawrence blant de kvinnelige Hollywood-stjernene som fikk private nakenbilder spredt på internett, etter at hackere fikk adgang til iCloud-kontoene til Apple-telefonene deres. Tilsynelatende har ikke nakenskandalen lagt noen demper på forholdet til Chris Martin.

LES OGSÅ: - Jeg håper dere som ser mitt nakenbilde føler dere stolte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer