- Gwyneth ble lamslått da hun fikk høre nyheten

Chris Martin skal være klar for å ta forholdet til Jennifer Lawrence ett steg videre.

RESERVEMAMMA?: Coldplay-vokalist Chris Martin (t.v) skal føle seg klar for å introdusere datteren Apple og sønnen Moses, som han har med ekskona Gwyneth Paltrow, for sin unge flamme - filmstjernen Jennifer Lawrence. Foto: Stella Pictures
RESERVEMAMMA?: Coldplay-vokalist Chris Martin (t.v) skal føle seg klar for å introdusere datteren Apple og sønnen Moses, som han har med ekskona Gwyneth Paltrow, for sin unge flamme - filmstjernen Jennifer Lawrence. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Romanseryktene har svirret heftig rundt Coldplay-vokalist Chris Martin (37) og «Hunger Games»-stjerne Jennifer Lawrence (24) den siste tiden.

Forrige helg skal de to ha kysset lidenskapelig backstage på iHeartRadio Music Festival, og noen dager tidligere var skuespillerinnen til stede i salen da Coldplay spilte i L.A.

Og nå har romansen nådd nye høyder, skal man tro RadarOnline og Life & Style.

Ifølge nettstedene er nemlig den britiske musikeren klar for å introdusere sin 13 år yngre flørt for sine to barn, Apple (10) og Moses (8). Ekskona Gwyneth Paltrow (42) er imidlertid ikke av samme oppfatning.

- Gwyneth ble helt lamslått da Chris fortalte henne at han vil presentere Jennifer for ungene, uttaler en kilde til RadarOnline.

- Det kommer ikke til å skje med én gang, Chris vil være sikker på at forholdet ikke kommer til å renne ut i sanden før han tar et så stort skritt, forteller kilden ifølge Life & Style.

Har et intenst forhold

De to turtelduene, som er svært kamerasky, er blitt observert sammen i Las Vegas og i Malibu, California i løpet av de siste ukene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer