Gwen vil under kniven

- Jeg har tenkt på det, men jeg er ikke helt der ennå, forteller Stefani.

FLOTT: Gwen Stefani regnes som en av de hotteste popstjernene i verden. Allikevel tenker hun på å stramme på maska når hun blir eldre. Foto: All Over Press
FLOTT: Gwen Stefani regnes som en av de hotteste popstjernene i verden. Allikevel tenker hun på å stramme på maska når hun blir eldre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Selv om popstjernen Gwen Stefani mener at hennes generasjon er sykelig besatt av skjønnhetsoperasjoner, innrømmer hun at hun vurderer sterkt å stramme litt på maska når hun blir eldre.

I Elle forteller 37-åringen at hun ikke har noe i mot å slenge seg på sofaen for å se på tv-programmer som "Ekstrem forvandling" og lignende.

SE HER: Blir Baby Spice Botox Spice?

- Hver med sitt. Jeg koser meg når jeg ser på slike tv-programmer, akkurat som alle andre. Jeg så på mye slikt da jeg var gravid, sier Stefani, som fikk sønnen Kingston i mai 2006.

LES OGSÅ: Gwen vil ha babybryllup

- Men det er ganske rart at man nærmest kan bestille seg et utseende. Folk tar lett på det, men det er en stor greie. Jeg har tenkt på det, men jeg er ikke helt der ennå.

Kommer du til å legge deg under kniven? Si din mening til høyre!

I intervjuet forteller hun også at hun ikke akkurat følte seg vel som gravid.

SE HER: Stefani brøt sammen under graviditetstrening

- Det var merkelig å vente barn, det var som å svømme rundt i en glassbolle, spesielt de dagene du følte deg feit og fælt og langt i fra søt!

- Graviditeten var virkelig en utfordring, på en helt annen måte enn jeg hadde forventet. Jeg var på turné og var skikkelig dårlig. Det var som å ha PMS - ganger tusen ...!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer