Gwen Stefani skjulte babymagen på kjendisfest

Men nå bekrefter endelig popstjernen Gwen Stefani at hun er gravid.

SEOGHØR.NO: I flere måneder har magen til Gwen Stefani (44) vokst med mistenkelig stor fart. Sangeren har hele tiden nektet å kommentere babyryktene, men på en veldighetsgalla fredag kveld bekreftet hun endelig det alle hadde ventet på.

Da Stefani ankom sammen med ektemannen Gavin Rossdale skjulte hun magen under en lang frynsekjole i flapper-stil.

LYKKELIG OG GRAVID: Gwen Stefanis babymage var såvidt synlig bak alle frynsene da hun og ektemannen Gavin ankom Wallis Annenberg Center for The Performing Arts Inaugural Gala på fredag.  Foto: FameFlynet
LYKKELIG OG GRAVID: Gwen Stefanis babymage var såvidt synlig bak alle frynsene da hun og ektemannen Gavin ankom Wallis Annenberg Center for The Performing Arts Inaugural Gala på fredag. Foto: FameFlynet Vis mer

Smilte fra øre til øre

Artisten smilte fra øre til øre og så svært lykkelig ut. Da hun senere kom inn på festen poserte hun på et bilde med hånden på magen og bekreftet med denne håndbevegelsen at hun venter sitt tredje barn.

Paret er allerede foreldre til guttene Kingston (7) og Zuma (5), og skal i lang tid ha ønsket seg enda et tilskudd i familien. Gwen har de siste månedene kommet opp med stadig mer kreative løsninger for å skjule babymagen og har gått med store, løse klær og skjult seg bak vesker og handleposer.

SKJULER MAGEN: Dagen etter festen skjulte Stefani igjen magen i en stor rutete skjorte.  Foto: FameFlynet
SKJULER MAGEN: Dagen etter festen skjulte Stefani igjen magen i en stor rutete skjorte. Foto: FameFlynet Vis mer

Forsnakket seg

Det var artist-venninnen Eve som nylig forsnakket seg og avslørte graviditeten under et intervju med Live Nation.

I fjor fortalte en åpenhjertig Stefani at hun og ektemannen hadde prøvd å få et tredje barn allerede i 2010, men at lykken brast for rockeparet:

- Jeg prøvde desperat å få ett barn til for to år siden. Men det gikk ikke som jeg håpet. Jeg er takknemlig for det jeg har. Alt ordner seg. Man kan ikke planlegge alt, eller hva? Det eneste man kan gjøre er å forsøke, fortalte hun til magasinet Marie Claire.

LES OGSÅ: Koste seg med barna i parken

- Hun og Gavin kunne ikke vært lykkeligere